Mäntsälän SM endurossa ajetaan merkkimestaruudesta

Kilpailuun voivat ottaa osaa niin maahantuojien kuin yksityistiimien joukkueet.

– Idea on hyvä. Sen tavoitteenahan on lisätä ajajien kiinnostusta enduroa kohtaa. Mielestäni Mäntsälässä ovat järjestäjät oikealla asialla, sillä merkkimestaruuskilpailu sopii hyvin mukaan kerhojoukkuekisan lisäksi, Timo Niemitalo toteaa.

Hänellä on kokemusta endurosta jo lapsuusvuosilta alkaen katsojana, ajajana Päitsillä ja huoltojoukoissa mukana olleena ja enduropyörien maahantuojana. sekä nyt Kärhän lenkin pääsponsorina.

Niemitalo muistuttaa, että merkkimestaruudella on Euroopassa pitkät perinteet ja se on Kuuden päivän ajossa edelleen hyvin arvostettu kisa.

– Merkkijoukkuekilpailu on aina ollut maailmalla hyvin arvostettu kisa.
Meilläkin se varmasti lisäsi kiinnostavuutta ja myös yleisön mielenkiintoa enduroa kohtaa, Kärhän lenkin perustaja ja Päijänteen ympäriajon viisinkertainen voittaja Pertti Kärhä sanoo.

Hänellä on kokemusta kansainvälisistä endurokisoista, sillä hän ajoi aikoinaan monta vuotta Jawan joukkueessa muun muassa Keski-Euroopassa.
Joukkueessa oli myös muita mäntsäläläisiä ajajia.

– Voitimme kerran Kuuden päivän ajossa merkkimestaruuden omalla joukkueellamme. Se oli hieno ja arvostettu saavutus. Kärhä muistelee.

Mäntsälän merkkijoukkuekisaan voi ilmoittaa useamman joukkueen. Mukana voi siis olla kärkiajajista muodostuvia joukkueita ja tulevaisuuden lupauksista sekä innokkaista harrastajista koottuja joukkueita.

Kärhä ja Timo Niemitalo korostavat merkkimestaruus – ja sanoin kerhojoukkuekilpailujen merkitystä enduroajajien ja harrastajien yhteishengen luojina. Molemmat kilpailut antavat lisäarvoa harrastukselle.

Timo Niemitalo kertoo TEAM Motopalvelun ilmoittavan joukkueen tai pari.
Pertti Kärhä toivoo, että muutkin maahantuojat ja tiimit olisivat kiinnostuneita merkkimestaruudesta.

Merkkimestaruusjoukkueet ilmoitetaan viimeistään kaksi päivää henkilökohtaisten ilmoittautumisen päätyttyä.

XXXV Kärhän lenkki, SM-enduro 6.9.09 Mäntsälässä. Järjestää Mäntsälän Moottorikerho.

Uusin numero