Mansaaren TT peruttu

Mansaaren TT:tä ei ajeta tänä vuonna. Kuva: Isle of Man TT Races.

Mansaaren hallitus on ilmoittanut peruuttavansa vuoden 2020 TT:n asukkaiden suojaamiseksi koronavirusepidemialta.

Mansaaren hallitus on osana pyrkimystään suojata asukkaita koronavirusepidemialta päättänyt peruuttaa vuoden 2020 Mansaaren TT:n.

– Peruutuspäätös ei ollut helppo, ja harkitsimme tarkoin kaikki vaihtoehdot kilpailun siirtämisestä alkaen. Mansaaren hallitus keskustelee nyt päätöksen epäilemättä merkittävistä vaikutuksista kaikkien sidosryhmien kanssa, totesi Mansaaren yritysministeri Laurence Skelly.

– Koska vierailijoille on asetettu toistaiseksi rajoituksia, halusimme tehdä päätöksen ajoissa, jotta yritykset, vierailijat ja sidosryhmät saavat aikaa reagoida. Päätöksen tekemällä voimme tarjota varman tiedon kilpailijoille, sponsoreille ja tapahtuman sidosryhmille sekä kaikille vierailijoille ympäri maailmaa. Haluamme päätöksellä myös tehdä selväksi, että Mansaaren asukkaiden terveys ja hyvinvointi on hallituksen tärkein prioriteetti, Skelly kertoi.

Yritysministeriö palauttaa kaikki virallisista pääsylipuista maksetut rahat ja keskittyy tukemaan Manx Motorcycle Clubia syksyllä ajettavan Classic TT:n ja Manx Grand Prixin järjestämisessä. Ministeriö myös lupaa tukea yrityksiä, joiden toimintaan kilpailun peruuttaminen vaikuttaa.

Mansaaren TT oli tarkoitus järjestää 30.5.–12.6. Classic TT ja Manx GP järjestetään 22.8.–4.9.

Uusin numero