Manninen Bros Honda motocrossjuniorit mukana TV-sarjan kuvauksissa

Messukeskukseen rakennettu superenduro rata muuttui illan ajaksi supercross areenaksi ja TV-sarjan tähdet Krisse Salminen ja Pirjo Heikkilä suuntasivat radalle motocross-pyörien sarvissa. Kokemus oli junioreille erittäin mieleenpainuva.

– Oli todella mielenkiintoista nähdä miten tv-ohjelmaa kuvataan. Ehkä yllättävää oli kuinka monta kertaa sama kohtaus kuvataan eri kuvakulmista ja kuinka paljon henkilökuntaa on kuvauksissa mukana. Samalla pääsimme kokeilemaan superendurorataa ja se oli tietysti hauskaa, kommentoi Weckman.

Myös tiimin puolelta oltiin tyytyväisiä illan kuvauksiin.

– Motocross on marginaali laji ja siksi on tärkeää yritää löytää tapoja saada motocrossille näkyvyttä niin sanotun suuren yleisön keskuudessa. Toivottavasti joku innostuu näkemästään ja lähtee vaikka katsomaan kisoja tai jopa itse kokeilemaan motocrossia. Kuvaukset sarjaa tuottavan Yellow Film & TV tuotantoyhtiön kanssa sujuivat hienosti ja tuskin maltan odottaa näkeväni valmista tuotosta, sillä ainakin kuvauksissa riitti naurua, kommentoi tiimipäällikkö Kusti Manninen.

Parhaan kotimaisen sketsisarjan Kultaisella Venlalla viime vuonna palkitun Siskonpeti sarjan toinen tuotantokausi esitetään ensi syksynä YLE TV2 kanavalla. Weckman ja Junnola avaavat motocrossin EM-kautensa Italian Arco Di Trentossa 18.-19. huhtikuuta.

Uusin numero