Maksuttomasta tehonmittaustapahtumasta faktaa Esson baariin

Kiinnostaako kenellä on kaveriporukan tehokkain pyörä tai kuinka monta hevosvoimaa uusimmat viritysosat oikeasti toivat mukanaan? Tietysti kiinnostaa. Asiasta saa helposti selvää Motorgin ja Eurobikerin maksuttomassa tehonmittaustapahtumassa 11. kesäkuuta.

Motorg ry ja Eurobiker järjestävät kaikille motoristeille avoimen tehonmittaustapahtuman 11. kesäkuuta. Prätkäpaja tuo paikalle MJP2100-teehodynamometrin, joka mittaa moottoripyörien tehon ja väännön takarenkaalta. Mikä parasta, mittaus on maksuton.

– Tapahtuma on tarkoitettu aivan kaikille motoristeille pyörästä riippumatta. Penkkiin pääsevät niin piikit kuin turbo-Busatkin. Mitattavalla teholla ei käytännössä ole ylärajaa, mutta akseliväli ei saa olla yli 1,9 metriä, kertoo Heikki Salonen Motorg ry:stä.

Pyörien tehot mitataan saapumisjärjestyksessä. Jos keli on suosiollinen, ehtii mittaajan mukaan päivän aikana mitata noin 200 pyörän tehot. Paperitulosteita ei toiminnan nopeuttamiseksi ole luvassa, joten oman pyörän mittauksen aikana kannattaa olla kamera valmiina, jotta saa napattua monitorilta kuvatodisteen pyöränsä tehoista. Luvassa on myös leikkimielinen kilpailu kolmessa luokassa. Tehomittauksen lisäksi tapahtuman aikana on mahdollisuus myös pyörien melumittaukseen.

– Toivottavasti paikalle saapuu runsaasti pyöriä. Olisihan se mahtavaa, jos saisimme penkitettyä parisataa pyörää, Salonen nauraa.

Aika: Lauantai 11. kesäkuuta klo 10-16
Paikka: Antaksentie 4, Vantaa

Uusin numero