Mäkinen on noussut haarukoimaan keskiryhmää Superbiken EM-sarjassa

Team Stratosin turkulainen Yamaha-kuljettaja on poiminut pisteitä kahdesta viimeisestä, Barcelonassa ja Aragonissa ajetusta osakilpailusta.

Mäkinen kuittasi viimeksi helteisestä Aragonista 14. sijan ja sen myötä kaksi EM-pistettä. Nousujohteisuudesta kertoo myös aika-ajossa saavutettu 15. sija.

– Kokonaisuudessaan jälleen hyvin onnistunut viikonloppu ja nyt nähtiin, että tuo keskiryhmä on ihan haarukassa. Mahdollisuudet kymmenen joukkoon olivat ihan realistiset, mutta tietysti silloin kaiken olisi pitänyt mennä pilkulleen oikein. Epäonni startissa päästi keskiporukan pienelle karkumatkalle, eikä kiinni ajaminen onnistunut, Mäkinen kertaa Aragonin tapahtumia.

FIM CEV Repsol-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan vasta vajaan kahden viikon kuluttua ja silloinkin ollaan tositoimissa Espanjassa, eli tällä kertaa Albaceten radalla.

Mäkinen pyrkii hakemaan kisatuntumaa kotimaasta EM-sarjan ollessa tauolla.

– Alastaron SM-kisa ajetaan 8.-9. elokuuta ja yritämme saada sinne paketin kasaan, jotta voisin osallistua treenimielessä kotikisaan. Pidetään peukut pystyssä, että onnistutaan projektissa, Mäkinen toteaa tiedotteessaan.

Uusin numero