Madsen dominoi Varkaudessa

Tanskan Mads Hansen jatkoi treeneistä alkanutta hyvää virettään ja vei finaalin vakuuttavalla tyylillä pudottaen vain pisteen ja päätyen 14 pisteeseen. Hänen vahvuuksiaan finaalissa olivat tasainen ja virheetön ajo. Viime vuoden ehkä aavistuksen hiljaisemman speedwaykauden jälkeen hän palasi voittojen tielle tänä viikonloppuna. Jälleen yksi saavutus Tanskan junorityölle.

Toiseksi ajoi Puolan Szymon Szlauderbach jonka kisa kaatui hänen toisen erän ritsakosketukseen. Muut erät hän vei vakuuttavaan tyyliin voittaen ne kaikki. Kuulemme tästäkin miehestä vielä tulevaisuudessa varmasti.

Latvian Olegs Mihailovs oli kolmas 11 pisteellä. Hänen kohtalokseen koitui hylkäys erässä 12 joka romutti hänen tittelihaaveensa. Muuten hän osoitti selkeästi olevansa oikea valinta tulevan viikonlopun SEC kisan villiksi kortiksi.

Suomalaisväriä ei tällä kertaa nähty palkintokorokkeella. Kuva: Markku Jurmu

Voittajakolmikon lisäksi kisan yksi onnellisimmista miehistä oli kotimaan Niklas Säyriö. Niklas oli kuudes 9 pisteellä ajaen todella ennakkoluulottomasti ja kuvia kumartelematta. Todella vahva esitys nuorelta VRT:n kuljettajalta.

Myös toinen suomalainen kuljettaja, Timi Salonen, pääsi ajamaan kaavioon ruotsalaisen Alexander Woentinin loukkaannuttua. Timi kiitti tilaisuudesta ja ajoi 5 pistettä 5 erästä. Pistemäärä ei tee oikeutta ajosuoritukselle, sillä Salonen ajoi vahvasti ja osoitti kuuluvansa selkeästi  tälle tasolle.

Arviolta 500 katsojaa todisti rajua ja tilanteiden täyteistä finaalia aurinkoisessa säässä. Järjestävä kerho, Varkaus Racing Team, selvisi urakasta kiitettävästi vieden kisan jouhevasti läpi ja aikataulussa.

Uusin numero