Maailmanmestari Vehkonen Nokian motocrossleirin pääkouluttajaksi

24MX.FI verkkokauppa on vahvasti mukana tapahtumassa ja mahdollistaa huippuluokan koulutuksen Nokian kovapintaisella radalla.

Koulutus on kuljettajille täysin ilmainen ja koulutus on jaettu kahteen luokkaan: 1. juniorit pienellä radalla eli 50-, 65- sekä aloittelevat 85cc-kuljettajat ja 2. harrastajat/aktiivikuljettajat isolla radalla.

– Nokian rata poikkeaa perinteisestä suomalaisesta motocrossradasta hyvinkin paljon, sillä se on kovapintainen ja nopeatempoinen. Siksi onkin hienoa päästä sinne vetämään leiriä, toteaa Vehkonen.

– Nokialla on mahdollisuus monipuoliseen koulutukseen ja olenkin varma että koulutuksesta tulee ikimuistoinen jokaiselle osallistujalle. Tarkoituksenamme on viettää kaunis päivä hyvässä motorsport-hengessä ja kyllä tässä muutama ässä löytyy hihasta, että myös vähän nopeammillekin kuljettajille on varmasti ohjelmaa, veistelee Vehkonen.

Nokian Pyryn moottorijaosto sekä Tampereen motocross toivottavat kaikki kuljettajat sekä huoltajat tervetulleeksi nauttimaan hienosta moottoriurheilupäivästä hyvässä seurassa.

Ilmoittautuminen:
Leiri on jaettu kahteen ryhmään: aamupäivä klo 10.00-13.00 sekä Iltapäivä klo 14.00 -17.00
Leirille otetaan kuljettajat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisviestiin seuraavat tiedot:
– Kuljettajan nimi, ikä, pyörän malli
– Toivomus kumpaan ryhmään haluaisit: aamupäivä vai Iltapäivä
– Omistatko Nokian motocrossradan kausikortin

Jussi Kangasniemi
metallink@metallink.fi

Lisätietoja:
24mx FB
Nokian motocross rata

Teksti ja kuva: Juuso Valtakari