Maailmanmestari Savaste siirtyy Team Bud Racingin väreihin

– Viime vuoden toukokuussa Englannin osakilpailussa polveni eturistiside meni poikki ja elokuussa polvi operoitiin. Viiden kuukauden kuntoutuksen ja fyysisen kunnon treenaamisen jälkeen olen valmis aloittamaan ajamisen ja kauteen 2016 valmistautumisen. Olen kuntoutunut Omasairaalan fysioterapiassa fysioterapeutti Heikki Ahosen avustamana, ensi viikolla 16 vuotta täyttävä kertoo Savaste tiedotteessaan.

– Bud Racing on rakentanut minulle pyörän, jota pääsen tammikuun alussa testaamaan. Treenaamisen aloitan itsenäisesti Espanjassa ja myöhemmin tammikuussa menen tiimin kanssa treenileirille, jatkaa Kawasakin puikkoihin vaihtava Savaste.

Savaste purki
KTM:n tehdassopimuksen

Savaste purki näin ollen sopimuksen KTM:n kanssa.

– Mietin asiaa pitkään, mutta päädyin siihen tulokseen, että haluan purkaa sopimuksen. Päätös sopimuksen purkamisesta oli minun. Sopimuksen purkamisen syystä en kommentoi enempää. Bud Racingin paketti sopii minulle parhaiten ja odotan innolla kautta 2016 uuden tiimin kanssa.

– Tiimi panostaa paljon valmennukseen, sekä he työskentelevät hyvin kuljettajien kanssa. Valmennus on tulevaisuuden kannalta todella tärkeää ja uskon, että tiimin valmentaja Thierry van den Bosch osaa antaa minulle hyviä neuvoja niin ajamisessa kuin kunto treeneissäkin, kertoo Savaste.

Uusin numero