Maailmanmestari Kylmäkorpi runtattiin leikkauspöydälle

Maaradan hallitseva maailmanmestari loukkaantui maaliskuun 28. päivänä Englannissa ajetussa speedwayn Elite-liigan ottelussa. Olkapään seudulle tulleita vammoja jouduttiin korjaamaan leikkaamalla ja nyt edessä on toipilasaika.

– Se oli ottelun ensimmäinen erä. Onnettomuustilanteessa pari kuljettajaa unohti kääntää vasemmalle ja sitten tuli nippu. Rytäkässä solisluu ja lapaluu murtui. Nyt on leikkaus tehty ja vielä pitäisi noin kolme viikkoa olla toipilaana. Kuun vaihteessa pitäisi pystyä tekemään paluu radoille, kertoo Kylmäkorpi.

– Kauden tavoitteisiin tämän ei pitäisi vaikuttaa. Maaradan maailmamestaruuden uusiminen ja speedwayn GP paikan saavuttaminen ovat suurimmat tavoitteet. Toki tärkeää on myös seurajoukkueiden kanssa pärjätä hyvin. Kausi alkoi kuitenkin hyvin ja sain myös hyviä treenejä alle, joten luottavaisena tässä voidaan katsoa eteenpäin, jatkaa Kylmäkorpi.

– Kalusto on uutta mutta samoilla merkeillä jatketaan rungon ja moottorin suhteen. Marcel Gerhard tekee moottorit joten senkin puolesta kaikki on kunnossa, toteaa mestari.
 

Uusin numero