Maailmanmestareiden vauhti ei riittänyt kotimaisilla enduropoluilla

Enduron maailmanmestari Eero Remes aloitti kilpailun vahvasti, ollen kahden ensimmäisen maastokokeen nopein. Tästä kuitenkin alkoi Aleksi Jukolan näytös. KTM-kuski ajoi lopuille maastokokeille pohja-ajat, ja tyylitteli kilpailun voittoon 44 sekunnin erolla toiseksi sijoittuneeseen Remekseen nähden. Kolmas oli Antti Ahtila, joka jäi voittajasta 59 sekuntia ja neljännen sijan nappasi EnduroGP-luokan maailmanmestari britti Steve Holcombe.

V40-luokassa voitosta käytiin hurja taistelu. Riihimäen Moottoripyöräkerhon Tero Koskinen kirjasi voiton nimiinsä Mäntän Seudun Moottorikerhon Pasi Tsutsusen ollessa toinen. Kolmanneksi luokassa ajoi Tsutsusen seurakaveri Marko Leponiemi.

V50-luokka kulki Jämsän Seudun Moottorikerhon Marko Saarisen komennossa. Saarinen nappasi voiton yli kahden minuutin erolla seuraavaan. Toiseksi ajoi Helsingin Moottorikerhon Kaj Tötterman ja kolmanneksi Jyvässeudun Enduroseuran Timo Soanjärvi.

V60-luokan voittoon ajoi Salpausselän Moottorikerhon Pekka Sointula. Toisen sijan otti Helsingin Moottorikerhon Ari Kannela ja kolmas oli Kyrösjärven Seudun Moottoripyöräkerhon Reijo Karppinen.