Luongo valmis useamman vuoden yhteistyöhön Hyvinkään kanssa

Hyvinkään ensi vuoden kilpailun ajankohta lyötiin käytännössä lopullisesti lukkoon sunnuntai-iltana, kun sarjan promoottorin Youthstreamin väki päällikkönsä Giuseppe Luongon johdolla istuivat yhteiseen illallispöytään Kansainvälisen mootoriliiton FIM:n, Suomen moottoriliiton ja Hyvinkään Moottorikerhon edustajien kanssa.

Luongo näki Hyvinkään paluun MM-kartalle enemmän kuin onnistuneena ja tyytyväisen miehen viesti ei jättänyt jossitteluille sijaa.

– Haluan jatkaa tätä yhteistyötä useamman vuoden.

Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljunqvistin mukaan Luongo tarkoitti tällä ensisijaisesti 2-3 vuoden aikajännettä.

– Ensi vuosi on selviö, mutta Luongo on sanojensa mukaan valmis jatkamaan yhteistyötä tässä tilanteessa ainakin vielä kahdella vuodella. Tietenkin se edellyttää järjestävän seuran taholta varmistusta, mutta uskoisin, että siihen ei ole mitään estettä. Siksi hyvät fiilikset viime viikonvaihteesta jäivät.

Ljungqvistin mukaan Luongo oli erittäin hyvillään Hyvinkään kisasta ja kehut eivät olleet suinkaan pelkkää vieraskoreutta ja sananhelinää.

– Luongo totesi, että Hyvinkää merkitsi hänelle ja koko Youthstreamin 140 henkilön organisaatiolle miellyttävää ja omalla tavallaan kotoista kokemusta. Hänen mukaansa yhteistyö kaikkien tahojen kanssa toimi mallikkaasti, kertoo Ljunqvist.

Luongo pitää tunnetusti näiden kekkereiden nyörejä siksi tiukasti käsissään, että Hyvinkään MM:n tulevaisuus vaikuttaa varsin valoisalta – kunhan myös velvoitteet Youthstreamin suuntaan pysyvät kohtuullisella tasolla.

Niin ja kunhan taatusti ison tunnustuksen ansaitseva talkooväki jaksaa painaa. Sieltä se kisajärjestelyjen tärkein voimavara loppupeleissä löytyy.

 

Uusin numero