Loukattu Stoner kuittailee Hondalle kehumalla Ducatia

Teräväsanainen Stoner sivaltelee tällä kertaa vilungin viileää tekstiä kotisohvaltaan käsin ja Twitterin välityksellä.

Stoner kehuu avoimesti Ducatia sen hyvästä työstä ja paluusta MotoGP-luokan huipulle. Stoner ajoi uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden juuri Ducatilla vuonna 2007.

Twiitin ajoitus osui
tulenarkaan paikkaan

Stonerin Twitter-viestin ajoitus on arvatenkin tarkoin harkittu ja se lienee sittenkin suunnattu vähintäänkin yhtälailla Hondalle kuin Ducatillekin.

Stonerin Ducati-kehut ajoittuivat Le Mansissa ajetun Ranskan GP:n jälkimaininkeihin, jolloin varikoilla vellovat vahvoina puheet Hondan kriisistä.

Sen paremmin Marc Marquez kuin kukaan muukaan Honda-kuljettaja ei pystynyt pistämään kampoihin Yamahan Jorge Lorenzolle ja Valentino Rossille, eikä Ducatin Andrea Doviziosolle Ranskassa.

Lisäksi Marquez sai tehdä täyden päivätyön taltuttaakseen olkapäävamman jäljiltä omien sanojensa mukaan käytännössä yhdellä puutuneella kädellä kilpailleen Dovizioson tallikaverin Andrea Iannonen taistelussa neljännestä sijasta.

Ducatin tiimipomo Livio Suppo tosin viittaa kintaalla puheille kriisistä. Hondalla ei homma ole viime kauden kaltaisessa kuosissa, mutta paniikkinappulaakaan ei suinkaan tarvitse tapailla.

– Se oli vain yksi huono päivä, Suppo kuittaa Hondan taholta Ranskan GP:n kisapäivän.

Stonerin testitöiden
osalta hiirenhiljaista

Stoneria pidetään Hondan miehenä ja HRC:n Shuhei Nakamoto onkin vihjannut hänen mahdollisesta paluustaan ensi kaudella MM-sarjaan, mikäli Pedrosan käsi ei kestä kilvanajoa.

Stoner ajaa tänä vuonna yhden kisan Hondalla, joskaan GP-kekkereihin hänelle ei siis ole asiaa. Stonerin keikkaluonteinen paluu kaksipyöräisten kisaradoille tapahtuu Endurancen MM-sarjan merkeissä Japanin Suzukassa.

Stoner testasi Hondan MotoGP-luokan pyöriä kaudella alla Losailin radalla Qatarissa. Sen jälkeisistä testisuunnitelmista ollaan sen sijaan oltu hiirenhiljaa.

Saattaa olla, että hyvistä puhelahjoistaan tunnetulla Nakamotollakin on edessä ylivoimainen tehtävä yrittäessään taivutella Stoneria takaisin testihommiin.

Syksymmällä sitten – tilanteen ja tunteiden tasaannuttua.

Uusin numero