Lorenzo nopein ja Rossi viides MM-finaalin avauspäivänä

Lorenzo latasi pohjat iltapäivän harjoituksen 13. kierroksellaan, jolloin Ricardo Tormo-rata taittui ajassa 1.31,111. Rossi jäi pohjista 0,364 sekuntia.

Aurinkoisen päivän toiseksi kiireisin kuljettaja 0,139 sekuntia Lorenzon takana oli aamun treeniä Hondallaan hallinnut Marc Marquez. Marquez oli kärkimiehistä ainoa, joka ei pystynyt parantamaan kierrosaikaansa iltapäivän sessiossa.

Marquezin ja Rossin väliin tuloslistalla tunkivat Hondan Dani Pedrosa ja Ducatin Andrea Iannonne 0,266 sekä 0,3333 sekunnin erolla pohjiin.

Mestarisuosikki Kent
Moto3:n kärjessä

Moto3-luokan neljä nopeinta kierrosaikaa paineltiin välittömästi aamun harjoituksessa.

Kärkeen karautti mestaruuteen vahvan otteen omaava Leopard-tiimin Honda-kuljettaja Danny Kent ajalla 1.39,930.

Keulilla oli todella tiivis tunnelma, sillä RBA-tiimin Isaac Vinales jäi pohjista vain 36 tuhannesosaa. Kentin tiimikaverit Hiroki Ono ja iltapäivällä parhaasta vauhdista vastannut Efren Vazquez tulivat seuraavilla sijoilla 85 ja 93 tuhannesosaa kärjestä.

Moto3-titteliin hennon oljenkorren omaava Red Bull KTM Ajo-tiimin Miguel Oliveira päätyi perjantain yhdistetyllä tulolistalla seitsemänneksi 0,180 Kentin takana.

Oliveiran tiimikavereista Brad Binder ja Karel Hanika löytyvät sijoilta 15 ja 19. Binderin ero kärkeen oli 0,446 ja Hanikan 0,620 sekuntia.
 

Uusin numero