Lorenzo kaipaa lisää hevosvoimia

Siihen nippuun lukeutuu myös hallitseva maailmanmestari Jorge Lorenzo, jonka Yamahan moottori ei tuota voimaa vielä läheskään sillä tavalla, kuten mies haluaisi.
– Jokainen on nähnyt, että kilpailijamme ovat ottaneet ison askeleen eteenpäin. Suurin ongelmamme on voiman puute. Meille on löydyttävä lisää hevosvoimia ja se on nimenomaan Yamaha tehtävä.
– Tiedän, että Yamaha ei tosiaankaan pidä tästä tilanteesta ja olen varma, että insinöörit reagoivat siihen. Olen siinä mielessä rauhallinen, etten pysty tekemään itse mitään moottorin osalta. Minun on vain odotettava insinöörien ratkaisuja, sanoo Lorenzo.
Hondan valttina ovat toistaiseksi olleet paras kiihtyvyys ja mutkanopeus. Lorenzo myöntää, että hän joutuu käynnistämään mestaruuden puolustamisen takamatkalta Stoneriin, Dani Pedrosaan, Andrea Doviziosoon ja kenties myös Hondan satelliittitiimien kuljettajiin nähden.
MM-kausi käynnistyy 20. maaliskuuta Losailin radalla Qatarissa, jossa kuninkuusluokan kuljettajilla on jäljellä vielä kaksi äärimmäisen tärkeää testipäivää viikon verran ennen h-hetkeä.
– Emme saa päivitettyä moottoria vielä Qatariin. Se on mahdotonta. Toivottavasti en joudu odottamaan sitä liian monen kisan ajan, pudottelee Lorenzo.

Uusin numero