Lorenzo ja Simoncelli sanasodassa

Espanjalainen Lorenzo ja italialainen Simoncelli sivalsivat toisiaan surutta sanansäilällä Estorilin virallisessa pressitilaisuudessa, jossa palattiin katkeransävyisesti viime kauden päättäneen Valencian kiivaisiin tapahtumiin. Tapahtumiin, josta molemmat osoittavat edelleen syyttävällä sormella toisiaan.

Se oli kuitenkin pelkkää esimakua tulevasta.
– Jos tulevaisuudessa tapahtuu jotain vastaavaa, niin se on sinun ongelmasi, Lorenzo heitti aggressiivisesta ajotyylistään tunnetulle Simoncellille.
– Ok, kait minut sitten pidätetään, tuikkasi Simoncelli takaisin pyrkien keventämään tunnelmaa.
Se oli liikaa hetken sanattomaksi jääneelle Lorenzolle.
– Tuollaiselle ei pidä tosiaankaan nauraa, sillä henkemme on pelissä yli 300 kilometrin tuntinopeuksilla tässä lajissa. Tämä ei ole mitään minimotoa. Meillä on käytössämme erittäin voimakkaat ja raskaat pyörät. Tämä on vaarallinen laji, jossa pitää aina ajatella, mitä tekee. En pidä, jos taistelu radalla ei ole puhdasta, jyrähti Lorenzo.
– Voin tehdä virheen, koska se on inhimillistä. Mutta pyrin ajattelemaan asioita aina kahdesti ajaessani. Voit pelata omalla terveydelläsi, mutta onkin jo eri juttu, jos teet sen muiden kuljettajien terveyden kustannuksella, jatkoi Lorenzo.

Lorenzo muistutti, ettei hän ole suinkaan ainoa kuljettaja, joka on kritisoinut Simoncellin railakasta ajotyyliä.
– En pidä siitä tavasta, jolla hän pyrkii ohituksiin. Se on liian aggressiivista. En voi sanoa mitään negatiivista Simoncellin vauhdista. Hän on nopea ja lahjakas kuljettaja, mutta liian aggressiivinen. Moni kuljettaja ajattelee hänestä samoin kuin minä.
MM-sarjaa johtava Lorenzo sijoittui Estorilissa Dani Pedrosan takana kakkoseksi. Simoncellin kisa päättyi kaatumiseen ensimmäisellä kierroksella.

Uusin numero