Lorenzo ajoi Cecotto jr:n GP2-kilpurilla Valenciassa

Lorenzo vahvisti jo aamulla twitterissä, että hän pääsee ottamaan tyypit hallitsevan mestaritiimin Addaxin sivalkoisella kilpurilla.

– Kun jään eläkkeelle MotoGP:stä, niin saa sitten nähdä. Tällä hetkellä vain pidän hauskaa GP2-autolla, heitti hyväntuulinen Lorenzo ajettuaan ensimmäiset kierroksensa formulalla.

Alejandro Agagin omistaman Addax-tiimin kuljettajina alkavalla kaudella kilpailevat venezuelalainen, toisen polven moottoriurheilija Johnny Amadeus Cecotto ja tshekki Josef Kral.

Rossi tienavaajana

Valentino Rossi on ollut MotoGP-luokan kuskeista tienavaaja myös formulapiireissä. Rossi testasi jokunen vuosi sitten pariinkin otteseen Ferrarin F1-kalustoa.

Rossia oltiin viemässä silloin vauhdilla F-ykkösiin, mutta ”Tohtori” päätti jatkaa odotetusti MotoGP:ssä, jossa hänellä on omiensa sanojensa mukaan vielä muutama vuosi jäljellä.

Rossi siirtyy rr-uransa jälkeen takuuvarmasti autourheilun puolelle, mutta silloin kyse on hänen ehdottomasta suosikistaan, eli rallista, jonne isä Grazianolla ei ollut aikoinaan penintäkään vaikeutta houkutella poikaansa.

Rossilla on jo hänelle perinteiseksi muodostuneiden Monzan kisojen lisäksi plakkarissaan myös kaksi vaihtelevalla menestyksellä kulkenutta MM-rallia.

Monessa mukana ollut Rossi on ehtinyt testata myös DTM-auton kulkua.
 

Uusin numero