Lisää juniorikalustoa VRT:lle!

Vasemmalta: Eetu Raak, Peter Paloranta, Appe Mustonen, Nea Mustonen
Kuva: Heidi Vaahterinen-Mustonen

Pitkäjänteinen juniorityö Varkaus Racing Team:ssa jatkuu edelleen, sillä seuran tuoreimpana hankintana ovat ”uunituoreet” lasten Ohvale -merkkiset road racing pyörät ajovarusteineen.

Hankkeessa seuralle hankittiin kaksi lasten 110cc Ohvale -road racing -pyörää sekä kahdet ajovarusteet. Hankkeen kokonaiskustannus on n. 12 500€. Omarahoitusosuuden lisäksi VRT toteutti projektin osittain Mansikka ry:n myöntämällä Leader rahoituksella ja myös yhteistyökumppaneiden tuella. Yhteistyökumppaneina projektissa mukana ovat Edutec Oy, Lions Club Varkaus-Koskenniemi sekä Ajo Motorsport.

-Nyt meillä on kaksi Ohvalen lasten road racing -pyörää ajovarusteineen. Kalusto soveltuu erinomaisesti 7-13-vuotiaille lapsille. Kalustoa on testattu ja koeajot polkaistaan käyntiin ensi keväänä. VRT:llä on nyt kattava juniorikalusto, jolla päästään tekemään lasten- ja nuorten koeajotilaisuuksia matalankynnyksen periaatteella, kertoo VRT:n puheenjohtaja Appe Mustonen.

Kaluston toimittanut Ajo Motorsportin keulahahmo Aki Ajo on syystäkin tyytäväinen VRT:n nuoriso road racing -projektiin.

-On ollut ilo jo vuosia seurata VRT:n juniorityötä ja talkoohenkeä speedwayn parissa ja nyt se sama hieno asenne on nähtävissä uudessa lasten road racing-hankkeessa, kertoo Ajo.

Teksti: VRT

Uusin numero