Lippumieheksi KymiRingin MotoGP-kisoihin? – MP19-messuilla julkistetaan miten pääset mukaan


MP19-messuilla julkistetaan Moottoriliiton koulutusprojekti, jolla tähdätään riittävään lippumiesten ja muiden ratavirkailijoiden määrään KymiRingin MotoGP-kisoissa.

MotoGP-kisa tarvitsee suuren määrän toimitsijoita. Kun Suomessa on viime vuosina ollut vaikea saada lippumiehiä ja muita virkailijoita edes road racingn SM-osakilpailuihin, niin Moottoriliitto aloittaa koulutusohjelman riittävän henkilömäärän saamiseksi KymiRingin MotoGP-osakilpailuun.
– Lähtövaatimuksena ei tarvitse olla minkäänlaista toimitsijalisenssiä, mutta toki sellaisesta sekä kokemuksesta on hyötyä, sanoo Moottoriliiton puheenjohtaja Tapio Nevala.
Nevala peräänkuuluttaakin vaatimuksena lähinnä sitoutumista hankkeeseen.
– Koulutukseen osallistuminen edellyttää sitoutumista ja tottakai siihen kuuluu myös osallistuminen aluksi pienempien kisojen järjestelyihin. Eihän se ole mahdollista, että ensimmäistä kertaa menee radan varteen lippupisteelle seisomaan MotoGP-kisassa, toteaa Nevala.

Missä, milloin ja miten pääsee mukaan? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen löytyy vastaus Moottoriliiton ja KymiRingin messuosastolta MP19-messuilla. Ennen messuja ei kannata tukkia liiton puhelinlinjoja tai meilejä, vaan hanke julkistetaan virallisesti MP19-messujen aikaan, jolloin myös on tarjolla lisää tietoa. Nyt vaan miettimään valmiiksi, että olisiko se oma juttu.

Uusin numero