Lehtiranta pistejohdossa KymiRingille

Niko Lehtiranta starttaa pistejohdossa circuit racingin SM-sarjan toiseen kilpailuviikonloppuun, joka ajetaan KymiRingillä.

Superstock 600 luokassa, RAM Racing tiimin väreissä kilpaileva Lehtiranta aloitti kauden hienosti pari viikkoa aikaisemmin Motoparkin radalla, josta kotiin viemisinä oli voitto ja nelossija. 

Kymiringin rata on Lehtirannalle vielä uusi tuttavuus. Viime kaudella polvivamma katkaisi kauden ikävästi, joten hän lähtee viikonloppuun pienestä takaa-jo asemasta verrattuna kilpakumppaneihin. Vaikka kilometrejä ei ole radalla kertynyt kuin yhden testipäivän verran, on odotettavissa tiukkaa vääntöä. Nyt perjantain treeneissä Niko ajoi selkeästi oman parhaansa, joten vauhtia näyttää löytyvän. 

Motoparkin ensimmäisessä SM- osakilpailussa kärkiviisikko taisteli sijoituksista aivan maaliviivalle saakka, joten viikonloppuun on odotettavissa hyvää kilvanajoa. Viikonloppu pitää sisällään kaksi starttia, yhden lauantaina sekä yhden sunnuntaina. Tavoitteena on luonnollisesti kerätä täysi pistesaalis kummastakin lähdöstä.

Lauantaina Lehtirannan urakka alkaa heti aamusta klo 9.00 aika-ajojen merkeissä. 

Kilpailu starttaa lauantaina 12.35  ja sunnuntaina 14.30.

Kymiringin kilpailuviikonloppu on avoin yleisölle eli kannattaa tula nauttimaan vauhdikkaasta moottoriurheiluviikonlopusta paikan päälle. 

Uusin numero