Lehti: Johann Zarco Hondan tehdaskuljettajaksi

Zarcon tulevaisuudella on spekuloitu paljon siitä asti, kun hän ajoi mainion debyyttikauden Yamahan satelliittitiimissä. Etenkin loppukaudesta jopa Yamahan tehdaskuskit Valentino Rossi ja Maverick Vinales jäivät ranskalaisen jalkoihin.

Zarcolta itseltään kysyttiin, eikä häntä pelottaisi lähteä kuusinkertaisen maailmanmestarin Marc Marquezin tallikaveriksi.

”Miksi ihmeessä pelkäisin? Olisi hienoa olla Marcin tallikaveri. Repsol Honda on unelmatiimi. Olen katsellut jo pikkupoikana TV:stä juuri Hondan kuljettajia, ensin Mick Doohania, sitten Rossia ja Marquezia. Olen aina pitänyt Hondasta erityisen paljon”, Zarco sanoi.

Marc Marquez ei halunnut ottaa asiaan kovin vahvasti kantaa.

”Minulla ei ole päätösvaltaa tällaisissa asioissa, ainoastaan Hondalla on. Heidän pitää palkata parhaat mahdolliset kuljettajat ja Johann Zarco on toki nyt erittäin korkealla tasolla. Mitä vahvempi tiimimme on, sitä paremmin pystymme kehittämään pyörää. Mutta mielestäni olisi hyvä ratkaisu myös pidentää Danin sopimusta”, Marquez pyöritteli.

Zarco ei kuitenkaan halua kiirehtiä päätöksensä kanssa. Yksi mahdollisuuksista on KTM:n tehdastiimi, jonka satelliittitiimiksi Tech 3 ensi vuonna siirtyy.

”Aion odottaa asioiden kehittymistä rauhassa. Kunhan kisoja on ajettu hieman enemmän, tiedämme jo paljon voimasuhteista. Päätöksenteossa painaa paljon se, millaisen pyörän saisin. Pitää odottaa ja katsoa rauhassa, mitä mahdollisuuksia on tarjolla”, Zarco sanoo.
 

Uusin numero