Leatt Chest Protector GPX 4.5 Hydra – testasimme uutuustuotteen Saharan rankoissa olosuhteissa

Allroad tai enduropyörällä ajava tarvitsee ajovarusteisiinsa suojia. Rinta- ja selkäpanssarit ovat näistä tärkeimmät. Moni käyttää ajovarusteiden niin sanottua suojapaitaa, jossa on kaikki mahdolliset suojat. Kun sen päälle laittaa repun, niin reppu ei välttämättä istu kovin mukavasti paikoilleen. Leatt on suunniteltu istumaan sekä suojana että reppuna.

Leattin juomasäiliö on kooltaan kaksi litraa. Se on melko vähän Saharan kuumissa olosuhteissa, mutta riittää mainiosti Suomen kesään. Repun kuljetuspuoli on kooltaan 10 litraa, mikä tuntuu ilmoitetun ehkä hiukan yläkanttiin. Ja jos lisätilaa kaipaa, niin irrottamalla selkäpanssari lisätilaa tulee hieman lisää. Juomasäilö ja juomaletku ovat saatavilla erillisinä varaosina. Hyvä niin, sillä hygieniasyistä ainakin letku olisi hyvä uusia silloin tällöin.

Pisimmät päivämatkat autiomaassa, reppu selässä olivat yli 400 kilometriä. Reppu osoitti sen, että painosta huolimatta se istuu hienosti. Magneettikiinnitys pitää juomaletkun kiinni rintapanssarissa. Tällöin sen saa napattua siitä suuhun vaikka kesken ajon. Hihnat kannattelevat painoa hienosti ja rintapanssarikin istuu kohdalleen. Kaiken kaikkiaan mainio tuote.

Hinta: 229 €
Web: www.blackseven.fi

Uusin numero