Lähde mukaan Nürburgring Nordschleifelle Motorrad-ajokurssille

Nordschleifen legendaarinen Caracciola-karusellimutka on nimetty saksalaisen rata-autoilija Rudolf Caracciolan mukaan. Hän voitti F1-sarjaa edeltävän Grand Prix -autoilun EM-sarjan kolmesti.
Motorrad Action Team järjestää kaksipäiväisen ajokurssin Nordschleifella 29.-30. elokuuta 2019. Kyseessä on historiallinen 20,8-kilometrinen pitkä rata. Tämä kurssi on käytännössä ainoa tapa päästä ajamaan rataa turvallisesti niin, että radalla on pelkkiä moottoripyöriä.

Nürburgringin 20,8-kilometrinen Nordschleife on 300 metrin korkeuseroineen yksi maailman tunnetuimmista moottoriradoista. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä ajamaan radalla turvallisesti, opastetusti ja takuulla riittävästi Motorrad Action Teamin järjestämällä kaksipäiväisellä ajokurssilla. Kurssin aikana koko rata on varattu pelkästään kurssilaisten käyttöön. Tämä onkin lähes ainoa tapa päästä ajamaan radalla muuten kuin “turistikierroksia” turistibussien ja nopeiden rata-autojen seassa.
Moottoripyörän tulee olla rekisteröity ja siinä pitää olla liikennevakuutus. Radalla mitataan koko ajan myös ääniä, joten aivan älyttömällä mökäputkella ei matkaan kannata lähteä. Matka Suomesta Nürburgringille on mahdollista ajaa yhdessä muiden suomalaisedustajien kanssa. Matkalla mukana myös MP Maailman edustaja.

Nürburgring-ajokurssi

Eifelin vuoristossa luikerteleva 20,8-kilometrinen Nürburgringin klassikkorata pitää sisällään 300 metrin korkeuseron. Vuoden 2019 ajokurssi järjestetään kaksipäiväisenä 29.–30.8. Kurssin hinta on 1190 euroa. Suomalaisille osallistujille tarjotaan aiempien vuosien tapaan mahdollisuus meno- ja paluumatkan ajamiseen yhdessä suomalaisen Motorradin edustajan kanssa. Ota yhteyttä MP Maailman toimitukseen, jos olet kiinnostunut ajokurssista. Lisätiedot: janne.huhtala@mpmaailma.fi p. 044 971 8565

Motorrad Action Teamin kursseja on järjestetty jo yli 30 vuotta. Nürburgringin Nordschleife on kurssipäivien ajan vuokrattu kokonaisuudessaan kurssin käyttöön, jotta osallistujat pääsevät nauttimaan radasta turvallisesti. Tarkoitus on tarjota kuljettajille ikimuistoinen elämys yhdellä maailman upeimmista moottoriradoista.

Kurssin hintaan sisältyy:
▪ kaksi ajopäivää kurssikäyttöön vuokratulla Nürburgringin Nordschleifella
▪ kokeneiden kouluttajien opetus
▪ ohjausta pienryhmissä
▪ mahdollisuus ajaa rauhassa radalla
▪ ammattimaiset ratavalvojat
▪ tekninen huolto
▪ Öhlinsin iskunvaimennushuolto
▪ Metzelerin renkaat erikoishintaan
▪ X-Liten kypärähuolto
▪ lääkäri ja ambulanssi paikalla
▪ hinaus ja huolto reitin varrella
▪ kurssin dokumentointi
▪ kivennäisvettä, kahvia, hedelmiä ja välipalaa varikolla
▪ päivällinen
▪ T-paita.

Hintaan ei sisälly: majoitus, polttoaine, matkat Suomesta kohteeseen
Kurssin ajankohta on 29.–30.8.2019

*Aiempien vuosien tapaan järjestetään yhteinen menomatka laivalla Helsingistä Travemundeen ja edelleen moottoripyörällä kohteeseen. Menomatkan tarkka ajankohta sovitaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Menomatka on mahdollista ajoittaa joitakin päiviä ennen kurssia, jolloin osallistujilla on mahdollisuus käydä Adenau Stadtfest -juhlilla ja tutustua seudun ajoreitteihin.

Hinta: 1190 euroa

Majoitus saatavilla alennettuun sopimushintaan historiallisessa Adenaun kaupungissa Blaue Ecke -hotellissa. Hotellilta on noin kymmenen minuutin ajomatka kurssin varikkoalueelle.
Itse radan lisäksi Eifelin vuoristossa on runsaasti hienoja prätkäreittejä ja nähtävyyksiä, joihin liittyen on kurssin yhteydessä järjestetään myös opastettu päivän mittainen ajelu juuri ennen kurssia 28. elokuuta.

Uusin numero