Kytönen kolmas Romaniassa avauspäivänä

Romaniassa ajettiin tänään neljä kierrosta ja kierros sisälsi ainoastaan crossi- sekä endurotestin. Ensimmäisellä kierroksella endurotestiltä ei otettu kuitenkaan vielä aikaa. Kahden crossitestin jälkeen Kytönen oli vielä tiukasti kiinni voitto taistelussa ollen kolmantena vajaat neljä sekuntia kärkeen. Husqvarna-kuljettajan kilpailu voiton osalta ratkesi kuitenkin toisella endurotestillä tai siis ensimmäisellä, miltä aikaa otettiin. Nuorukainen jäi mäkeen kiinni ja hävisi kilpailun kärjessä olleelle Spanulle yli puolitoista minuuttia. 

Kahdella viimeisellä kierroksella Kytönen ajoi jälleen tasaisia aikoja ollen pätkä ajoissa kolme kertaa toinen ja kerran kolmas. Maalissa Kytönen Motorsport-kuljettaja oli kolmas, kun edellä olivat avauskilpailun voittanut Claudio Spanu sekä Italiassa kolmanneksi ajanut Nathan Bererd.

Kohtuullinen päivä. Toisen kierroksen endurotestillä tein virheen ennen ylämäkeä ja jäin siihen kiinni ja jouduin työntämään ylös asti. Jotain täytyy keksiä, jos aikoo voitosta taistella huomenna, Kytönen kertasi lauantain jälkeen.

Huomenna Romaniassa ajetaan toinen kilpailupäivä.
 

Uusin numero