Kymmenes Karkkilan Sprint Enduro lähestyy

Kilpailupaikkana toimii Karkkilan Mansikin motocrossrata ympäristöineen.

Reitin pituus on noin 15km. Reitti risteilee motocrossradalla, metsässä ja pellolla. Reitillä on muutama jyrkempi nousu ja alamäki sekä nopeaa pelto-osuutta, jossa ohitusmahdollisuuksia. Metsäosuus on hitaampaa spooria. Motocrossradalla on spooria ja aurattua rataa, hyvät ohitusmahdollisuudet.

C-, V50- ja V60-luokat ajavat 2 kierrosta aamulla. A-, B- ja V40-luokat ajavat 4 kierrosta iltapäivällä. Ajoaikaa kertyy kierrokselle noin 20-35 min.

Katsastus alkaa kello 7.00. Moottoripyörä tulee katsastaa viimeistään 30min ennen omaa lähtöaikaa. Ensimmäinen kilpailija lähtee radalle kello 9.00. Aamun luokkien palkintojenjako on noin kello 12.00.

Ensimmäinen kilpailija A-, B- ja V40-luokissa aloittaa kello 12.30. Palkintojenjako A-, B- ja V40-luokissa on noin kello 17.00.

Huolto sijaitsee Mansikin ratavarikolla osoitteessa Puhdistamontie. Varikolla on käytettävä huoltomattoa. Huoltomaton puuttumisesta seuraa 1 minuutin aikarangaistus. Mansikin ratavarikolle pääsevät vain huoltoautot.

C-, V50- ja V60-luokkien huoltoautot ajavat alavarikolle ja A-, B- ja V40-luokkien huoltoautot ylävarikolle. Varikolla opastus!

Yrittäjäntien varteen on merkitty sallitut yleisöpysäköintipaikat. Varikkoalueelle pysäköintipaikoilta on matkaa noin 100-300m.

Katselupaikka 1. Puhdistamontien päädystä pääsee katsomaan metsäosuutta. Tieltä spooriin on noin 150m, parkkipaikalta 650m. Varikkoalueelta pääsee motocrossradalle ja lähiympäristöön.

Varikkoalueella on hyvät katselupaikat, kioski ja wc:t.

Katselupaikka 2 ja 3. Seppäläntieltä pääsee pelto-osuuksille sekä motocrossradan takasuoran metsäosuuksille. Kävelymatkaa kertyy takasuoralle 1,2km ja pellolle noin 1,8km parkkipaikalta. Ei parkkitilaa.

Katselupaikka 4. Jäteasema. Rata kulkee maankaatopaikan kautta metsäosuudelle. Paikalta näkee myös hyvin motocrossradan osuudet. Matkaa parkkipaikalta on 500m.

Ilmoittautuminen on netissä osoitteessa https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 20.1.2019 kello 20.00. Kilpailuun ei oteta jälki-ilmoittautuneita!

Kilpailun lisämääräys löytyy myös motista.

Lisätiedot: karkkilanmoottorikerho@gmail.com

Huom! Kilpailukalenterissa on virheellisesti 11:s Karkkilan Sprint Enduro, mutta kyseessä on kymmenes kilpailu.

Uusin numero