KymiRingin MotoGP-osakilpailu varmistumassa?

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää keskiviikkona 2.8. Helsingissä tiedostustilaisuuden, jossa kerrotaan KymiRingin MotoGP-kilpailuhankkeen etenemisestä ja todennäköisesti myös milloin ensimmäinen Suomen MM-osakilpailu on tarkoitus järjestää.

Tiedotustilaisuuteen osallistuvat MotoGP-sarjan promoottori Dorna Sportsin pääjohtaja Carmelo Ezpeleta, Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho, Suomen Moottoriliiton puheenjohtaja Tapio Nevala, KymiRingin hallituksen puheenjohtaja Kari O. Sohlberg sekä KymiRingin hankejohtaja Timo Pohjola. Aivan turhan takia ei Carmelo Ezpeletaa Suomeen lennätetä, joten luvassa on suurella todennäköisyydellä hyviä uutisia.

KymiRingin ympäristöluvasta tehdyt valitukset hylättiin Vaasan hallinto-oikeudessa kesäkuussa, joten ympäristölupa on nyt lainvoimainen eikä esteitä radan rakennustöiden etenemiselle ole.

Opetus- ja kulttuuriministeriö ei kerro tiedotustilaisuuden sisältöä etukäteen. MP Maailma on mukana tiedotustilaisuudessa ja sen sisällöstä kerrotaan heti tilaisuuden jälkeen

Uusin numero