KymiRingin MotoGP-lippujen voittaja selvillä

Biken sivuilla järjestettiin viime viikolla kilpailu, jonka palkintona oli kaksi pääsylippua KymiRingin MotoGP-kisaan lauantaille.

Onnetar nosti voittajaksi Tapio Hietasen. Nimi vaikutti tutulta ja kun soitimme voittajalle, selvisi että kyseessä on sama Tapio Hietanen, joka 2000-luvun alussa kilpaili menestyksekkäästi ratamoottoripyöräilyn Superbike-luokassa. Hietasen kovana kilpakumppanina tuolloin ajoi mm. Erkka Korpiaho, ja nähtiinpä kaksikko myös samassa Endurance-joukkueessa kisaamassa, eikä yllätyksenä ehkä tule että kaksikko myös tuuletti yhteisiä voittoja endurancessa. Hietasen uran kruununa voidaan pitää Superbike-luokan Suomen mestaruutta.

Hietanen kertoo mestaruuspyörän olevan yhä tallessa ja koska se on kilpipeli, niin sitä myös ulkoilutetaan kun töiltä ehditään. Innokkaasti ratamoottoripyöräilyä seuraava Hietanen sanoo KymiRingin lippujen tarkoittavan ilman muuta reissua Suomen MotoGP-kisaan. Suunnitelmia on aikaisemmin ollut käydä seuraamassa MotoGP-kisaa myös ulkomailla, mutta omat aikataulut eivät ole antaneet siihen mahdollisuutta.

-Ajon Aki joskus lupasi hommata liput jos lähden paikan päälle katsomaan kisoja, mutta työt on haitanneet niin ettei reissuun ole tullut lähdettyä, sanoo Hietanen.

Bike onnittelee voittajaa ja toivottaa vauhdikasta MotoGP-viikonloppua KymiRingillä.

Uusin numero