Kurvinen ja Koskinen motocrossin EM-finaaleihin Latviaan

Kurvisen nousujohteinen ajaminen ja kehittyminen EMX85-luokan karsintakilpailuissa toi kruunun hänen selvittyään tiensä Latvian Finaaliin.

Viime syksynä asetetut rohkeat tavoitteet hakea uusia haasteita kansainvälisiltä radoilta kannatti. Tavoitteet ovat ohjanneet Kurvisen kaikkea tekemistä ja uusien oppien kautta itseluottamus on kasvanut.

Kurvinen huomasi kauden mittaan olevansa yksi muista kovista, eikä tasoitusta tarvitse antaa. Nytkään hän ei halua tinkiä tavoitteista.

– Tavoitteena on ajaa kympin sakkiin. Se vaatii, että kaikki menee nappiin lähdöstä maaliin. Finaaliin pääsy on jo niin hieno asia, että ei tartte kuin nauttia ja keskittyä. Koko kausi on kuitenkin tähän tähdätty, vaikka tieto finaaliin pääsystä menikin myöhään. Kiva kun finaalissa on myös muita suomalaisia ja oma tiimikaveri Kimi Koskinen.

Koskinen puolestaan päätti jo viime vuonna Hyvinkäällä ajettujen EMX65-luokan finaalien jälkeen tavoittelevansa mitalisijoja vuonna 2015.

Koskinen väläyttelikin jo karsintakilpailuissa, että puheille on vastinetta.

Kuten Kurvinenkin, myös Koskinen on kehittynyt ajajana ja urheilijana. Koskiselle kausi on mennyt suunnitelmien mukaan, vaikka pientä ailahtelevuutta kisoissa onkin ollut.

– Tavoitteena oli kauden alussa Euroopan mestaruusmitali ja nyt mä pääsen siitä kisaamaan. Olen kehittynyt ajajana ja nyt pyrin tekemään kaiken huolellisesti ja saavuttamaan tavoitteeni. Onhan tää aika kivaa, kun saa olla tällaisessa tilanteessa. Hyvät lähdöt ja kaasu pohjassa.

Uusin numero