Kurt ”Kurre” Ljungqvist Eurobiker Oy:lle

Hiukan vajaat pari vuotta Duell Bike-Center Oy:llä Category Managerina henkilökohtaisten ajovarusteiden parissa työskennellyt Kurt Ljungqvist on aloittanut uudessa tehtävässään Eurobiker Oy:llä, Head of Export nimikkeellä. 

Ljungqvistin tehtävät käsittävät esimerkiksi vientitoiminnan parissa työskentelyä suomalaisen Sweep-brändin parissa. Samalla Ljungqvistin tarkoitus on kehittää Eurobiker Oy:n tukkutoimintaa kokonaisuudessaan.

Pari viime vuotta on mennyt todella nopeasti ja työni Duell Bike-Center Oy:lla oli mielettömän kivaa, hyvien työkavereiden ja upeiden yritystä kehittävien ja johtavien henkilöiden parissa. Ihan mielettömän hyvää porukkaa, joka on huikealla osaamisellaan tehneet upeata työtä, jossa on ollut aivan mahtavaa olla mukana. Toivotan menestystä kaikille, kun haikein mielin jätän heidät.

Entisenä menestyneenä MM-tason kilpa-ajajana, olen oppinut ottamaan vastaan uusia haasteita voitto mielessä ja siihen tähtään nyt matkallani Eurobiker Oy:lle. Verkostoni MP-alan parissa on vuosien saatossa kasvanut melko suureksi ja siitä on varmasti paljon hyötyä tulevissa tehtävissäni. Eurobiker Oy:n porukka on suurin osa entuudestaan tuttuja ja uskon vahvasti, että tällä hyvällä porukalla saavutetaan yrityksen tulevat tavoitteet” toteaa Ljungqvist päätöstään siirtyessään uusien haasteiden pariin.

Eurobiker kommentoi:

”Olemme Eurobikerilla äärimmäisen iloisia siitä, että saamme toivottaa Kurtin osaksi meidän nykyistä tiimiämme! Sweep on dynaaminen brändi, joka on jo kaksi kymmentä vuotta luonut kilpailukykyisiä moottoripyöräilyn ja moottorikelkkailun varusteita. Tiedämme että Kurren tausta, taidot ja aikaisempi kokemus alalta yhdistettynä hänen rautaiseen asenteeseensa tulee olemaan avainosassa, kun viemme Sweep-brändiä ja suomalaista osaamista eteenpäin maailmalla.”

Uusin numero