Kurkilahti uskoo uudistuneen Tiger 800:n menestykseen

Triumphin merkittävin uutuus kaudelle 2015 on päivitetty Tiger 800, joka on saatavilla neljänä eri versiona. Tarjolla on niin asfaltti- kuin sorapainotteinen malli joista molemmista on saatavilla perusversion lisäksi tekniikaltaan edistyksellisempi malli. Biketeamin Tomi Kurkilahti uskoo uudistetun Tigerin menestykseen.

– Allroad-luokka on todella suosittu ja uusittu Tiger on entistäkin parempi. Uskon sen löytävän kyllä ostajansa, muotoilee Kurkilahti ja muistuttaa, että pyörää itselleen mielivien kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

– Kauden aikana saatavuus voi olla vaikeaa, mutta jos nyt tekee tilauksen, pyörän saa varmasti nopealla aikataululla.

Kurkilahti nostaa Triumphin esille myös nykyisen Scrambler-muodin edelläkävijänä.

– Meillähän on ollut Scrambler mallistossa jo vuosien ajan, ja on ollut hauskaa huomata, että se on selvästi toiminut vaikuttimena monille rakentelijoille, jotka ovat tyylisuuntaa jälleen aallonharjalle nostaneet. Trendien muuttumisen huomaa siitä, että välillä Scramblerin kysyntä oli melko laimeaa, mutta nyt kiinnostus on jälleen ollut suurta, Kurkilahti iloitsee.

Myös streetfighter-luokassa Triumph on perinteisesti ollut vahvoilla. Moninkertainen testivoittaja Street Triple on tänä vuonna tarjolla myös erityisvarusteltuna RX-versiona, jonka merkittävin ulkoinen ero on Daytona 675 –supersport-mallista lainattu perä. Kurkilahden mukaan Triumph on myös ratkaissut olennaisen puutteen Street Triple –mallistossa. Pyörän saa nimittäin nyt myös A2-ajokorttiluokkaan sopivana versiona.

– Totuushan on, että aiemmin suurimmalta osalta potentiaalisista Street Triple –asiakkaista puuttui sen ajamiseen vaadittava kortti, joten A2-versio on olennainen lisä mallistoon.
 
Myös runsas messuvieraiden määrä saa Kurkilahden suun hymyyn. Halli on täynnä väkeä jo perjantaina keskipäivän aikoihin.

– Kyllähän tämä luo uskoa siitä, että moottoripyörät kiinnostavat yhä ihmisiä ja harrastajia löytyy!

Uusin numero