Kuparisen vauhti löytyi

Mukaan Kuparisen ohjelmaan mahtuivat SM-kauden toinen osakilpailu Motoparkissa sekä Scandinavian Open viikonlopun tuplalähtö Alastarolla viimeviikonloppuna. Kolmesta ajetusta startista Kuparinen saalisti upeasti kolme voittoa.
– Tietysti työtä on aina, mutta nyt näyttää siltä, että olemme ratkaisseet meitä koko kevään vaivanneet tekniset ongelmat ja samalla luotto ajamiseenkin on kasvanut taas kohisten. Motoparkissa sain ajaa aika kontrolloidusti, mutta varsinkin sunnuntain startti Alastarolla oli todella hyvä kilpailu ja voittotaistelu antoi taas lisää motivaatiota, kertoo Eeki Kuparinen.

Myös Tallipäällikkö Esko Kuparinen on tyytyväinen IDM-tauon aikana tapahtuneeseen kehitykseen:
– IDM-osakilpailujen jättäminen väliin oli vaikea päätös, mutta ongelmat oli saatava ratkaistua. Nyt tuntuu että ongelmat on saatu ratkottua, joten ratkaisu oli oikea. Samalla näyttää siltä, että kun olemme saaneet pyörän toimimaan luotettavasti, on Eeki löytänyt hyvän ajovireen. Ei se silti tarkoita sitä että tämä helppoa olisi. Kyllä töitä on tehtävä jatkuvasti ja Saksassa ajetaan todella kovaa. Mutta uskon kyllä että tämä pieni uudelleen järjestäytyminen on tehnyt meille hyvää.

Uusin numero