Kuparinen pisteille Albacetessa

Kuparinen ajoi BMW:llään avauserässä 14:nneksi ja jälkimmäisessä yhden sijan korkeammalle. Kuparinen lähti lyhyelle radalle liikkeelle ruudusta 19.

Sarjan toinen turkulaiskuljettaja, Kuparisen tavoin BMW:llä kilpaileva Niko Mäkinen oli toisessa erässä 19:s. Avauserä päättyi Mäkisen osalta keskeytykseen ensimmäisellä kierroksella. Hänen lähtöruutunsa oli 24.

Ensimmäisessä erässä ykkösenä ruutulippua tervehti espanjalainen Suzuki-kuljettaja Angel Rodriquez, josta Kuparinen jäi lukemat 1.34,321.

Toisen erän voittajaksi BMW:llä viiletti isäntämaan Ivan Silva. Kuparinen leikkasi maalilinjan 53,818 sekuntia voittajan takana.

Silva siirtyi samalla sarjakärkeen pistein 97. Kawasakia käskyttävä yhdysvaltalainen Kenny Noyes hiillostaa yhdeksän pisteen päässä. Noyesin kohtaloksi koitui Albacetessa keskeytys ensimmäisessä erässä, mutta toisessa hän päätyi neljänneksi.

Kuparisen 25 pistettä oikeuttavat kuuden kisaerän jälkeen sijaan 12.

CEV-sarja siirtyy Albaceten jäljiltä kesätauolle. Tositoimiin palataan 7. syyskuuta Navarran radalla Espanjassa.