Kuparinen kolkutteli kympin sakkia CEV-sarjan aika-ajossa Barcelonassa

Kuparinen sijoittui Motomarket Racing-tiimin BMW-pyörällä Superbike-luokan aika-ajossa 12:nneksi.

Superbiken kahden aika-ajosession kärkeen karautti espanjalainen Yamaha-kuljettaja Carmelo Morales ajalla 1.46,471. Kuparinen jäi pohjista 2,981 sekuntia.

Superbike-luokan toinen suomalais- ja samalla turkulaisedustaja Niko Mäkinen päätyi Team Stratosin Yamahalla 17:nneksi 4,658 sekuntia Moralesin takana.

Sarjan vakiokiertäjät Kuparinen ja Mäkinen saivat Montmelon radalle seurakseen myös kolmannen suomalaiskuljettajan, kun Red Bull Rookies Cupissa kisaava talentti Patrik Pulkkinen lähti kokeilemaan vauhtiaan junioreiden MM-sarjan merkeissä.

Ajo Motorsportin väreissä KTM:llä kisaava Pulkkinen päättyi aika-ajossa sijalle 31.

Joan Mir valloitti ykkäsruudun sunnuntain kahteen kisalähtöön lukemin 1.50,058. CEV-sarjassa debytoivan Pulkkisen ero kärkeen oli 4,278 sekuntia.

Superbike-luokassa ajetaan sunnuntaina yksi kisaerä.