Kun goretex ei toimi, tässä vastaus

Hellepäivät. Juuri nyt ne vaikuttavat hyvin kaukaisilta, mutta kesällä ne ovat taas edessä. Helle on kaksijakoinen juttu. Tekisi mieli ajaa t-paidassa, mutta se on vähän arveluttavaa. Goretex ei toimi helteellä lainkaan. Nahkapuku toimii –  joten kuten. Rukan uusi 4 AIR takki ja housut ja ovat vastaus kysymykseen, mikä haluat ajaa viileänä kovalla helteellä. 
4 AIR takin salaisuus on se, että takki päästää ajoviiman lävitseen. Ajoviima jäähdyttää kuljettajaa erittäin hyvin. Silti olo on turvallinen, kun sen oman nahkan päällä on ylimääräisiä suojia ja kangasta.  Viime kaudella Air-takista oli vain musta versio. Eikä se pitänyt vettä. Nyt Rukka on lisännyt valikoimiin sinisen värin ja takin alle on kehitetty goretex ® kankaasta valmistettu sisätakki. Sen voi laittaa paikoilleen huonolla kelillä. 
Parasta 4 AIR takissa on sen keveys ja joustavuus. Takkia leimaa tunne, että mitään ajovarusteita ei olisikaan päällä. Toisekseen, kovalla helteellä AIR-puku todella toimii. Kuski jäähtyy ajoviimassa ja eikä pukkaa hikeä, kuin vain niissä liikennevaloissa. Päällystakissa on neljä taskua. Kaksi ulkopuolella, joista vasemmassa alataskussa erillinen vesitiivis pussi ja kaksi taskua sisäpuolella

Teksti: Tero Kiira
Hinta: n.749 euroa
 

Uusin numero