Kullas: ”Pikkuisen parempi alku kauteen olisi voinut olla”

Viime vuonna MX2-luokan MM-sarjassa yhdeksänneksi sijoittunut Kullas ajoi nyt eräsijat 16 ja 11. Yhteistuloksissa hän oli 13.

– Täytyy myöntää, että pikkuisen parempi alku kauteen olisi voinut olla. Toki vielä viikko sitten tilanne näytti osaltani vieläkin huonommalta, kun kaikki osatekijät eivät olleet kohdaltani kunnossa MM-sarjassa menestymistä ajatellen. Tällä viikolla selvisi syy, miksi kaikki ei ole niin kuin pitää, mutta pari päivää ei ole riittävästi tehdä tarvittavia muutoksia, Kullas kertoi tarkentamatta ”ongelmiensa” taustoja.

– Tänään kummankin kisaerän starttini oli huono, kun olin noin joukon puolivälissä. Pystyin nousemaan erien aikana ylöspäin, mutten niin paljon kuin parhaimmillani olisin voinut. Ajoni ei ollut kummassakaan erässä sitä, mitä uskoin sen olevan.

MX2-luokan voittajasta ei ollut epäselvyyttä, sillä isäntämaan Jeffrey Herlings voitti kummatkin erät ylivoimaisesti. Belgian Joel Roelants ja Iso-Britannian Tommy Searle jakoivat kakkos- ja kolmossijat.

MX1-luokassa vahvinta vauhtia piti hallitseva maailmanmestari Antonio Cairoli, joka oli ykkönen kummassakin erässä. Suomalaiset Santtu Tiainen ja Niko Koskela jäivät MM-pisteiden ulkopuolelle kummassakin erässä.

Uusin numero