Kullas kurottaa kuuden joukkoon

Suzukin tehdastiimiä edustava Kullas uskoo olevansa pyöränsä ja fyysisten ominaisuuksiensa puolesta kovemmassa kunnossa kuin aiemmin. Hänen tavoitteensa on sijoittua 16 osakilpailua kattavan MM-sarjan loppupisteissä kuuden parhaan joukkoon.

Valkenswaardissa järjestettiin tänään ilmoittautuminen ja pyörien katsastus. Sunnuntaina ajetaan harjoitukset sekä karsinnat. Varsinaiset kilpaerät ovat vuorossa maanantaina.

– Olen iloinen jo pelkästään siitä, että sain täksi kaudeksi paikan huipputiimistä. Myös yhteistyö tiimin kanssa on mennyt loistavasti, ja odotan jo innolla MM-kauden ensimmäistä kilpailua. Sunnuntain harjoitukset ja karsintaerä antavat suuntaa sille, missä mennään. Toki on selvää, että kauden ensimmäinen kisa ei koskaan kerro kaikkea. Mutta totta kai hyvä alku on se, mitä haluaa, Kullas kertoi.

Kullas oli äänessä Rockstar Energy Suzuki Europe -tiimin päämajassa Belgian Lommelissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Olen kehittynyt fyysisesti viime kaudesta, ja henkisestikin olen valmis uuteen kauteen. Lisäksi on ihan mukava huomata, että treeneissä vauhtini on ollut viime vuotta parempaa. En haluaisi puhua eräsijatavoitteista, mutta kyllä minä odotan taistelevani sarjan loppupisteissä paikasta kuuden kärjessä.

Iso tukku suomalaisia

Valkenswaardin MM-avauksessa ladataan täydeltä laidalta, sillä MX2:n lisäksi siellä sarjansa aloittavat MX1- ja MX3-luokat sekä naisten WMX-luokka.

Kullaksen lisäksi MM-avauksessa ovat suomalaisista mukana MX1-luokan Santtu Tiainen ja Niko Koskela, sekä MX3-luokassa kilpailevat Antti Pyrhönen, Ludde Söderberg, Marko Kovalainen, Riku Rouhiainen, Toni Eriksson, Tommi Mäkinen ja Miika Mäkinen. Naisten luokassa ajavat Ria Virtanen ja Jutta Lukkari.
 

Uusin numero