Kullas kehui sisukasta Marinia

– Joukkuekisan mestaruus jäi kolme pistettä vajaaksi. Ajoimme Santtu Tiaisen kanssa yhteensä kolme erävoittoa ja yhden toisen sijan. Ajoimme kokonaisuudessaan hyvän kilpailun ja pääsimme podiumille, joten olemme tyytyväisiä. Harmittaa ainoastaan Joona Marinin epäonni, mutta loukkaantumiset kuuluvat tähän lajiin, Harri Kullas kertoo.

Lapinlahtelaisen Marinin olkapää lähti ensimmäisessä erässä hypyssä sijoiltaan, mutta sisukas mies väänsi olkapäänsä radan sivussa takaisin paikoilleen ja pystyi parantamaan vielä sijoitustaan erän lopussa. Toisen erän puolessa välissä hän kaatui hyppyrissä sen verran pahasti, ettei voinut jatkaa kilpailua. Marinin eräsijoitukset olivat 19 ja 34.

– Joona ajoi hyvin ja ilman epäonnea meillä olisi ollut hyvät mahdollisuudet mestaruuteen. Varsinkin ensimmäinen erä oli Joonalta kovanluokan suoritus, Kullas antaa tunnustusta joukkuekaverilleen.

– Rata oli tänään paremmassa kunnossa kuin eilisessä karsintakilpailussa, jonka voitimme. Pääsimme puomille ensimmäisenä ja sain itse molemmissa erissä hyvät startit. Pääsin ajamaan omaa ajoa ja kun Santtukin ajoi hyvät erät ja ohitti Toni Erikssonin, niin meidän ei tarvinnut edes taktikoida.

Motocrossin kerhojoukkuekilpailun Suomen mestaruuden voitti Helsingin Moottorikerhon ykkösjoukkue, jossa ajoivat Toni Eriksson, Ludde Söderberg ja Henric Stigell.

Pronssia sai Vantaan ykkösjoukkue kuljettajinaan Miro Sihvonen, Juha Salminen ja Joonas Heimonen. Sunnuntain finaalissa ajettiin yhteensä kolme erää.

Erien tulokset:
http://www.mylaps.com/en/events/963534
 

Uusin numero