Kullas hyvin fiiliksin Qatarissa

Kullas ehti jo ajaa tänä vuonna Italian mestaruussarjassa hopealle, ja nyt hän lähtee tavoittelemaan paikkaa MM-sarjassa viiden parhaan tuntumassa.

Italialaista Honda Gariboldi Racing -tiimiä edustava Kullas matkusti keskiviikkona MM-avauksen paikkakunnalle, Qatarin Losailiin. Kilpailun starttipaikat määrittelevä karsintaerä ajetaan poikkeuksellisesti jo perjantaina ja kilpaerät lauantaina.

Qatarissa ajetaan myös totutun kahden MM-erän sijaan yksi erä, minkä jälkeen MX1- ja MX2-luokkien parhaimmisto kilpailee yhteisessä superfinaalissa. Qatarin osakilpailun erikoisuus on lisäksi se, että siellä kilpaillaan keinovalaistuksessa illalla.

Kullas on valmiina uuteen kauteen, eikä hän usko kolmisen viikkoa sitten tulleen peukalovamman haittaavan ajamista.

– Fiilikseni on hyvä, ja rata näyttää oikein mahtavalta ja yllättävän kovapintaiselta hiekkaradaksi. On jännittävää nähdä, miten valaistus toimii kisoissa illalla, Kullas tunnelmoi.

– Peukalo tuntuu jo paremmalta. Turvotus on laskenut, mutta peukalo on edelleen joissain asennoissa kipeä. Mutta sitä ei mietitä, vaan mennään kisoihin täysillä. Odotan todella innoissani perjantaita ja karsintaerää.

* Kuva: Team Harri Kullas
 

Uusin numero