Kullaksen polvi operoitiin Saksassa – MM-kausi päättyi leikkauspöydälle

– Polvesta korjailtiin tähystysleikkauksella eturistisidettä. Tässä vaiheessa on vielä vaikea todeta mitään tarkempaa toipumisajan pituudesta ja siitä, pystynkö kilpailemaan vielä tällä kaudella. Tärkeintä on saada polvi kuntoon, painottaa Rockstar Energy Suzuki Europe-tiimissä ensimmäistä kauttaan kilpaileva Kullas.

– Olin varmasti osaavissa käsissä Ortema-klinikalla, sillä tohtori Jörg Richter on erikoistunut nimeomaan polvileikkauksiin, jatkaa Kullas.

Kullas on MM-pisteissä 11:ntenä yhdeksän osakilpailun jälkeen. Kaudesta on jäljellä vielä seitsemän GP:tä, joista seuraava odottaa vuoroaan 15. heinäkuuta Latvian Kegumsissa.

– Eihän tämä kausi ole ihan putkeen kulkenut, mutta tällaista se joskus on. Ja kyllähän alkukauteen toki mahtuu myös pari ihan hyvää kisaa. Tavoitteena on tietenkin saada kaudeksi 2013 edelleen hyvä tiimipaikka, tuumii Kullas.

Tiimi pitää kauden
päättymistä selviönä

Kullaksen tiimi julkaisi asiasta tiedotteen myöhemmin perjantaina.

Siinä pidetään selviönä, että Kullaksen MM-kausi päättyi leikkaukseen.

Tiimin antaminen tietojen mukaan Kullaksella on edessään kolmen kuukauden mittainen toipilasaika, ennen kuin pääsee taas harjoittelemaan kunnolla.
 

Uusin numero