Kuljettajat valmiina kovaan taisteluun Ranskan GP:ssä

Läsnä olivat Hondan Marc Marquez, kotiyleisön suosikki Johann Zarco (Yamaha), Suzukin Andrea Iannone, Yamahan Valentino Rossi, Ducatin Danilo Petrucci ja Aprilia-kuljettaja Aleix Espargaro.

Aprilia Racing Team Gresini julkisti aiemmin päivällä Espargaron jatkosopimuksen vuosille 2019-2020.

Hallitseva MotoGP-luokan mestari Marquez kaatui Le Mansin Bugatti-radalla vuosi sitten.

” Silloin meidän heikko kohtamme oli kaasuttaminen. Nyt tällä kaudella olemme siltä osin parantaneet ja toivon nyt erilaista viikonloppua. Vahva Le Mansissa on Yamaha ja Zarcolla on erityinen motivaatio näyttää osaamistaan. Kovia ovat myös Ducati ja Suzuki. Kisa tulee olemaan hyvin tiukkaa”, Marquez pohti.

Ranskalainen Zarco nousi vuosi sitten kotikisassaan ensimmäistä kertaa palkintopallille MotoGP-luokassa. Hän vakuutti, ettei kotikisa ei muita vaikeampi.

”Se tuo ylimääräistä motivaatiota. On erinomainen tilanne olla toisena pisteissä. Unelmoin voitosta. Vuosi sitten rata sopi hyvin minulle ja Yamahalle” Zarco totesi.

Italian Andrea Iannone on ollut hyvässä vauhdissa tällä kaudella.
”Menestykseen vaikuttaa pyörän lisäksi kaikki muu: tunnelma, aiemmat tulokset ja kaikki muu. Vuosi sitten rata oli meille vaikea, mutta nyt olemme paljon paremmassa tilanteessa”, uskoi Iannone.

Iannonen maanmies Valentino Rossi on ollut menestyksekäs Ranskan Bugatti-radalla. Mutta nyt Rossi ei ole tyytyväinen Yamahan kilpailukykyyn.

” Nyt on vaikea tilanne, en ole nopea. Edellisissä testeissä Jerezissä ja Mugellossa emme löytäneet juurikaan parannusta. Yamaha M1 toimii tavallisesti hyvin tällä radalla. Minulla on ollut Le Mansissa paljon hyviä kilpailuja. Tasomme on erittäin korkea ja erot ovat hyvin pienet, Rossi sanoi.

 

Uusin numero