Kukkakimppu motoristimieheltä? – ”Voi v!##u se on ostanut taas uuden prätkän”

Jos motoristimies yllättää kumppaninsa kukkakimpulla, niin voiko siihen olla kuin yksi syy? Että talliin on ilmestynyt taas uusi moottoripyörä.

Sosiaalisen median kanavissa kiertää aina välillä strippi, jossa vaimo tulee kotiin, joka tämän yllätykseksi on täynnä kukkia. Ja tekstinä yksinkertaisesti ”voi v!##u, se on ostanut taas uuden prätkän”. Ainakin kaikille parisuhteessa eläville motoristeille idea avautuu nopeasti.

Siinä on varmasti osa totuutta, mutta ei koko totuus. Mies nimittäin voi oikeasti olla kohtelias ja muistaa kumppaniaan kukilla, vieläpä itse tehdyllä kimpulla. Tällaisen idean sai jämsäläisen Huolto-Kaksikon laitemyyjä Veijo Toimela.

-Pari vuotta sitten paikallisen Kukkaverstaan yrittäjän Maria Mikkolan kanssa juteltiin, että tehtäisiin tämmönen tempaus äitienpäiväksi. Korona sekotti systeemit, mutta nyt kuukausi sitte nähtiin ja sovittiin, että tehhään se nyt kv naistenpäivän kunniaksi. Eli ma 7.3. minä ja neljä ”rohkeaa” paikallisen moottoripyöräkerhon (Junkers MC) heittäytyvää herrasmiestä tapasimme Kukkaverstaalla ja Maria opasti meitä kimppujen teossa. Halusin rouheutta tälle pätkälle, ja siksi tätä harrikkasakkia pyysin mukaan. Ja tietysti rakkaat puolisomme saivat aivan omin pikkukätösin väkerretyt, suunnitellut ja sitä kautta ihan omanäkösemme kimput.

Koska kukaan ei olisi tätä tempausta muuten uskonut, niin paikalle kutsuttiin myös MK-Studion Markus Kopponen ikuistamaan asia videolle. Markukselle annettiin toteutukseen vapaat kädet ja tässä lopputulos:

-Rojekti oli helvetin hauska, kaikki innolla mukana ja ennen kaikkea meän puolisot olivat ihan ällikällä lyötyjä, kun tiistaiaamuna kimput saivat! Pieni kuriositeetti: yheltä herralta meni viikonloppu miettiessä, että miten saa puolison huomaamatta kerholiivin ujutettua matkaan, kun oli menossa vain siivoamaan tallille…mutta hyvin oli senkin saanut ujutettua löysän pusakan alle. Niin ja yksi näistä herroista tuli pikahälytyksellä paikallle (kun aiemmin lupautunut ei päässytkään), ja ei tiennyt yhtään mihin oli tulossa…meinas kääntyä takaisin ovelta, mutta kun kuuli jutun juonen, niin heittäyty kyllä hienosti mukaan, toteaa Veijo Toimela lopuksi.

Uusin numero