KTM:n Pol Espargaro: ”Selkäni on yhä kipeä”

Espargaro loukkaantui kolarissa Sepangin testeissä. Häneltä löytyi välilevyn pullistuma, joka leikattiin. On täysin hämärän peitossa, pystyykö hän ajmaan viimeiset testit viikon päästä Qatarin Losailissa tai edes avauskilpailua.

”En tiedä yhtään, missä kunnossa tulen olemaan, mutta lennän joka tapauksessa Qatarin testeihin. Olen aloittanut jo treenaamisen, mutta selkä on kyllä edelleen kipeä”, Espargaro sanoo Motorsport.comilla.

Tiimin päällikkö Trevathan ylisti toki Mika Kallion panosta, mutta silti hän oli erittäin harmissaan, ettei Espargaro pystynyt ajamaan.

”Hänen puuttumisensa oli meille massiivinen isku. Hän on meille hyvin tärkeä kuljettaja ja Polin panos ja palaute ovat arvokkaita koko projektillemme. Paljon juttuja, mitä olemme tehneet ja kehittäneet on perustunut hänen palautteeseensa.”

”Me todella tarvitsimme niitä kehitysaskelia, mutta nyt menetimme kolme testipäivää. Toivottavasti hän pystyy ajamaan Qatarin testit, hänen pitää saada vielä muutama asia terveydessään kuntoon. Mika oli kyllä jälleen loistava korvaaja, hänellä ja Polilla on yhtä tiukat vaatimukset ja mielipiteet pyörästä ja sen kehittämisestä”, Trevathan sanoo.

Uusin numero