KTM RC 390 esitelty

KTM:n ja Bajajin yhteistyön uusin hedelmä on esitelty. RC 390 on pikkusportti, jota saa ajaa A2-luokan ajokortilla. Pyörä pohjautuu 390 Dukeen, mutta runkogeometriaa on muutettu sporttisempaan suuntaan. Keulakulma on jyrkempi, jättö pienempi ja akseliväli lyhyempi, millä on saatu aikaan herkät ajo-ominaisuudet. Hyvää lupaa myös kohtuullinen 147 kilon paino.

Tuttuun KTM-tyyliin alusta on WP:n käsialaa. Jousitusta on jäykistetty Dukeen verrattuna ja joustomatkat ovat lyhyemmät. Moottori on Dukesta tuttu, kahdella yläpuolisella nokka-akselilla varustettu yksisylinterinen, 375-kuutioinen, joka tuottaa 44 hevosvoimaa ja 35 Newtonmetriä. Jarrujärjestelmä on kehitetty yhteistyössä Brembon kannsa. Edessä on nelisylinterinen radiaalikiinnitteinen satula ja 300-millinen levy. Jarruttamisen turvallisuudesta vastaan vakiovarustukseen kuuluva Boschin ABS-järjestelmä. Rengaskoot ovat 110/70ZR17 ja 150/60ZR17.

KTM RC 390 saapuu Suomeen lokakuussa. Mallin hinta veroineen on 7 300,49 euroa.

Samanlaisia ​​uutisia

Juho Kantolan paluu SM-sarjaan toi onnistumisia

Juho Kantola saalisti Circuit Racingin Alastaron SM-osakilpailusta kaksi podiumsijoitusta Supersport 300-luokassa. Voittokaan ei ollut kaukana, ja nälkää jäikin niin että kilpakumppanit saavat jatkossa olla entistäkin tarkempana.

Viimeisin numero