KTM RC 390 CUP julkisti tuhdin tietopaketin

Ensimmäiset RC 390 CUP-kilpapyörät ovat saapuneet Suomeen. Pyöriä on heti saatavilla seuraavista liikkeistä: Bike World/Vantaa, Bike Forum/Jyväskylä, Motokeidas/Tampere, sekä Motopalvelu Niemitalo/Orimattila.

RC 390 CUP-kilpapyörän hinta on 8990,00 euroa (sis. alv). Pyörän hintaan sisältyy myös varikkopukki, varikkomatto sekä kaikki tarvittavat osat pyörän tieliikennekäyttöön rekisteröintiä varten.

Pyörien myynti ja kysyntä on käynyt kiivaana, mutta muutama pyörä on vielä vapaana. Mikäli ajaminen sarjassa kiinnostaa, niin yhteyttää kannattaa ottaa pikaisesti osoitteeseen kimmo.hurri@ktm.com tai puhelimitse 010 8411 200.

Säännöt

RC 390 CUP-sarjan säännöt julkaistaan lähipäivinä.

Tässä poimintana säännöistä; sarjassa käytetään rengassääntöä 1 sarja/viikonloppu. Sarjan virallinen rengasmerkki on Mitas ja malli Sport Force+. Sadekelirenkaiden käyttö kielletty.

Sarjan yhteistyökumppani Motorengas tarjoaa sarjaa ajaville kuljettajille renkaat erikoishintaan*:
110/70-17 Mitas Sport Force+ = 60,00 € (sis.alv)
150/60-17 Mitas Sport Force+ = 70,00 € (sis.alv)
*Max. 6 rengassarjaa/per kuljettaja.

Varaosat ja
varaosahinnasto

Sarjan varaosalista hintoineen on myös julkaistu. Kuljettajat voivat hankkia varaosia valtuutetuilta KTM-jälleenmyyjiltä ympäri Suomea. Lähin KTM-jälleenmyyjä löytyy helposti osoitteesta
http://www.ktm.com/fi/jaelleenmyyjae-huolto/jaelleenmyyjaehaku.html

KTM Nordic tuo kilpailupaikoille sarjan kuljettajia varten kevyen varaosavaraston, turvatakseen kuljettajien kisaviikonlopun mahdolliset varaosatarpeet.

Moottorien sinetöinti

RC 390 CUP-pyörien moottorit ovat sinetöityjä.

Sinetöinnillä varmistetaan kilpailukaluston tasavertaisuus sekä kulujen minimointi. Sinetöinnin voi avata vain valtuutetuilla KTM:n jälleenmyyjillä.

RC 390 CUP
Info-iltamat

Sarjan avoimet info-illat seuraavilla KTM-jälleenmyyjillä:
15.4.2015 BIKE WORLD Vantaa, klo: 16-18
16.4.2015 MOTOKEIDAS Tampere, klo: 16-18

Info-iltamissa tietoa sarjasta, säännöistä sekä kalustosta. Ensiesittelyssä kisapyörät sarjan grafiikoilla.

Sarjan virallinen
testipäivä 8.5

Sarjaan osallistuville kuljettajille järjestetään virallinen testipäivä Lievestuoreen Karting-radalla 8.5.2015 klo 9.00-16.00.
 
Testipäivässä järjestetään myös RoadRacing-ajajatutkinto kuljettajille.

Paikalla myös Aki ja Niklas Ajo, sekä KTM:n henkilökunta. Testipäivästä runsaat eväät tulevaa kautta varten teknisten sekä ajoteknillisten vinkkien muodossa. Testipäivä sarjan kuljettajille on maksuton.
 

Uusin numero