KTM Offroad Experience – katumotoristeille suunnattu endurokokeilu


KTM järjestää katumotoristeille suunnatun KTM Offroad Experience -kokemusillan 10.10.2018

KTM Offroad Experience Finland on ensimmäistä kertaa järjestettävä kokemusilta, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua offroad-moottoripyöräilyyn opastetusti. Tapahtuma koostuu rally-kuljettaja Ralf Molanderin vetämästä soratiesafarista Riihimäelle, missä ajetaan MotoJyskyn ammattitaitoisen henkilökunnan alkuopetuksen jälkeen helpohkoa enduropolkua KTM EXC -pyörillä.
– Olemme tehneet yhteistyötä KTM:n kanssa aiemmin Dakar-projektiini liittyen ja minulla on jo jonkun aikaa pyörinyt ajatus päässä, että haluaisin auttaa Adventure-segmentin mp-kuljettajia löytämään myös sorapäällystetyt tiet ja miksei maastoajonkin. KTM Offroad Experience on matalan kynnyksen tapahtuma, jossa pääsee helposti ja turvallisesti kokeilemaan Adventure-pyörän ominaisuuksia myös sorapäällysteisillä teillä, sekä pääsee tutustumaan maastoajoon. Toimin tapahtumassa oppaana ja pyrin antamaan halukkaille vinkkejä ja jakamaan kokemuksiani, sanoo Ralf Molander.

Matkaan lähdetään omilla katumoottoripyörillä ja mukaan tarvitset ainoastaan säänmukaiset street- ajovarusteesi. KTM Offroad Experience Finland on ilmainen ja ilmoittautumisohjeet löydät uutisen lopusta.
KTM OFFROAD EXPERIENCE FINLAND, 10.10.2018
14:00 Kokoontuminen Vantaalla, Racing Biken myymälässä osoitteessa Katriinantie 31
15:00 Lähtö kohti Riihimäen enduropolkua Ralf Molanderin johdolla
16:30 Enduron alkuopastus MotoJyskyn toimesta Riihimäen enduropolulla
18:00 Tapahtuma päättyy Riihimäelle, josta voi lähteä yhtä matkaa takaisin Vantaalle tai poistua omatoimisesti.
Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti KTM Adventure -mallien omistajille, mutta osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä pyörämerkistä riippumatta. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimithan nopeasti!
Ilmoittautumiset 5.10. mennessä osoitteeseen ilmoittaudu@ktm.com

Uusin numero