KTM Nordicilla avoin työpaikka

Sales Administrator pääsee varmasti tekemisiin uuden KTM 890 SMT:n kanssa. KTM:n lisäksi muita konserniin kuuluvia merkkejä ovat Husqvarna, GasGas ja MV Agusta. Kuva: KTM / Rudi Schedl.

Oletko haaveillut töistä MP-alalla? Nyt on tilaisuutesi, sillä KTM Nordic hakee uutta Sales Administratoria.

Onko moottoriurheilu lähellä sydäntäsi ja nautitko monipuolisista työtehtävistä? Jos vastaus molempiin kysymyksiin on ”kyllä”, kannattaa jatkaa lukemista, sillä KTM Nordicilla on avoinna vakituinen Sales Administratorin työpaikka – ehkä juuri sinulle.

Tehtäviin kuuluu myyntitilausten hallinta, yhteydenpito eri sidosryhmiin, myynnin seuranta ja raportointi, asiakaspalvelu, moottoripyörien rekisteröintiin liittyvät toimet, myyntisaatavien seuranta sekä muut toimintaa tukevat toimistotyöt. Tehtävässä menestymisessä auttavat mainiot vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja organisointitaidot, kiinnostus alaa kohtaan, kokemus SAP:sta tai vastaavasta toiminnanohjausjärjestelmästä sekä hyvä suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen taito. Fyysisesti työpaikka sijaitsee Helsingin Konalassa.

Kannattaa pitää kiirettä, sillä paikka täytetään mahdollisimman pian – vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 15.9.2023 mennessä osoitteeseen virpi.mustonen@ktm.com. Työpaikasta voi kysyä tarkempia tietoja arkisin klo 12–15 puhelimitse numerosta +358 400 9646 21.

Klikkaa tästä työpaikkailmoitukseen!

Uusin numero