KTM Junior Academy Motocross-tiimi esittäytyy

Yrityksen kilpatiimi toimii nimellä KTM Junior Academy ja kaikki kuljettajat ajavat 65 ja 85 kuutioisilla KTM- moottoripyörillä.

Kauden 2015 tiimissä ajavat motocrossin EM- ja SM-sarjoja: Benjamin Korhola -03 (85 cc), Aleksi Kurvinen -01 (85 cc) ja Kimi Koskinen -03 (65 cc). Tämän lisäksi KTM Junior Academy tukee vahvasti 125 cc EM-sarjaa ja MX2 SM-sarjaa ajavaa Miro Sihvosta. Tiimin ” Young Guns” ryhmää Suomessa ajettavissa kisoissa edustavat: Verneri Aaltonen -05 (85 cc), Joona Kukkonen -06 (65 cc) ja Simo Koskinen -07 (65 cc).

Muina toimintoina yritys toteuttaa yhteistyössä kuntien, yritysten ja Hope Ry:n kanssa extreme-aiheisia tapahtumia lapsille ja nuorille. Moto Academy Finland järjestää myös räätälöityjä motocross- ja endurovalmennuksia sekä tarjoaa yrityksille Tyky- tapahtumia.

Yrityksen perustajajäsenillä on pitkä ja monipuolinen tausta moottoriurheilun parissa. Samuli Aro on enduron 5-kertainen maailman mestari ja omaa pitkän kokemuksen kansainvälisestä motocrossista, Jyrki Louhi on entinen jääkiekkoammattilainen ja useiden huippu-urheilijoiden neuvonantaja sekä aktiivinen Motocrossin harrastaja.Atte Kukkonen onlääkeyhtiö Galena Pharman omistaja sekä motocross-aktiivi ja pitkäaikainen tukija.

Teppo Vekka on rengasalan yrittäjä (Pentep Oy), entinen rallikuljettaja,nykyinen motocross-aktiivi ja tukija.
 

Uusin numero