KTM-johto kritisoi Pol Espargaroa: ”Hänen on tehtävä asioita paremmin”

Espargaro on toki toistuvasti piessyt tallikaverinsa Bradley Smithin, etenkin viime kaudella. Siksi hän sai pitää paikkansa tiimissä, kun taas Smith joutui lähtemään Johann Zarcon tieltä.

Viime aikoina Smith on kuitenkin ollut nopeampi, hän oli aika-ajoissa parempi kolmessa kisassa neljästä ennen Brnota, missä Espargaro loukkaantui.

”Viime aikoina Pol on tehnyt asioita, joihin en ole täysin tyytyväinen. Meidän on keskusteltava niistä. On ihan selvää, että hän ei käytä nyt koko potentiaaliaan”, Beirer sanoo.

”Etenkin kilpailuihin valmistautumisessa ja kaikkeen siihen liittyvässä hälinässä hänen pitää tehdä asioita paremmin.  Jos hän ei tee, on katto tullut jo vastaan kuljettajana.”

Espargaron solisluu murtui Brnossa, eikä ole varmaa, pystyykö hän ajamaan vielä viikon päästä Silverstonessa.

”Hän ajoi silloin warm-upissa todella hitaan kierroksen ja yritti sen jälkeen kovaa. Se oli virhe, sillä pyörä oli jäähtynyt liiaksi. Tuli paha tilanne ja hän jarrutti liian kovaa, sitten mentiinkin kohti seinää”, Beirer sanoo.

”Jatkossa hänen on oltava tällaisissa asioissa paljon varovaisempi. Pol on tehnyt ennenkin näin. Silloin varoitimme häntä asiasta, mutta silti se toistui – nyt jouduimme maksamaan siitä todella kovan hinnan.”
 

Uusin numero