KTM Family Day ja Mika Kallio Alastaron Moottoriradalla 7.8.2020

KTM järjestää 7.8.2020 klo 12-18 Mika Kallion kanssa maksuttoman koko perheen KTM Family Day -tapahtuman Alastaron moottoriradalla!

Tapahtumassa pääset nauttimaan moottoripyöräilystä parhaimmillaan, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut motoristi. Tapahtuman sisältö on viritetty huippuunsa ja tarjolla on aktiviteetteja koko perheelle. Ota koko perheesi mukaan ja tule viettämään kanssamme vauhdikas ja unohtumaton päivä! Tutustu päivän tarjontaan tarkemmin alta:


ENSI KOSKETUS MOOTTORIPYÖRÄILYYN TURVALLISESTI JA OPASTETUSTI
KTM Family Day tarjoaa aloitteleville aikuisille, nuorille tai lapsille mahdollisuuden kokeilla moottoripyöräilyä KTM FREERIDE E -sähköpyörällä ja KTM SX-E 5 -minisähköpyörällä opastetusti. Ajokoulutuksen rautaiset ammattilaiset ovat mukana varmistamassa osallistujien turvallisen kokemuksen.

Perheen pienimmille, jotka eivät vielä pysty hyppäämään KTM SX-E 5 sarviin pääsevät myös viettämään vauhdikasta päivää potkumopon kyydissä sille suunnatulla radalla. 


KOEAJA UUSI KTM STREET -MALLISTO ALASTARON RADALLA TAI LÄHIALUEEN TEILLÄ
Tapahtumapäivän aikana sinun on mahdollista koeajaa KTM STREET -mallisto. Voit itse valita haluatko tuntea NAKED -malliston sporttisuuden radalla tai ADVENTURE -mallin lähialueen sora- ja maanteillä. 


VOITA MIKA KALLIO HIDASAJOKILPAILUSSA JA HYPPÄÄ MIKAN KYYTIIN RADALLA
Pystytkö ajamaan hiljempaa kuin Mika Kallio? Tavoitteena on ajaa mahdollisimman hiljaa lyhyt tekninen rata. Kolme parasta kuljettajaa lunastavat Mika Kallion kaksipaikkaisen 1290 SUPER DUKE R -mallin kyydityksen legendaarisella Alastaron moottoriradalla. Voittajat ilmoitetaan kilpailun loputtua.


TESTAA JARRUTUSTAITOSI AJOKOULUTUKSEN AMMATTILAISEN OHJEISTUKSESSA
Pyyhi ruosteet jarrutustaidoistasi ja tule ammattitaitoisen ajokouluttajan oppeihin.


ALASTARON RATA AVOIN KAIKILLE TAPAHTUMAN OSALLISTUNEILLEAlastaron moottorirata on lähes koko päivän avoinna kaikille tapahtuman osallistujille. Radalle tulee ilmoittautua paikan päällä ennen radalle menoa.

Tapahtumapäivän ohjelma:

12.00 Rata/Koeajo ilmoittautuminen
12.00–14.00 Jarrutusrasti / koulutus
12.00–14.00 Mika Kallio hidasajokilpailu
12.00–14.00 KTM STREET, FREERIDE E-XC & KTM SX-E 5 -koeajot
12.00–17.00 Rata avoin tapahtuman osallistujille
14.00–14.30 KTM STREET -ostajien Mika Kallio kyyditys
15.00–17.00 Jarrutusrasti / koulutus
15.00–17.00 KTM STREET, FREERIDE E-XC & KTM SX-E 5 -koeajot
15.00–17.00 Mika Kallio hidasajokilpailu
15.00–18.00 KTM STREET -ostajien Mika Kallio kyyditys
17.00–18.00 Hidasajokilpailun voittaja & Mika Kallion ostokyyditykset

Vastuullisuuden nimissä tapahtumassa noudatetaan THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) laatimia suosituksia koronavirusta koskien.


Tervetuloa paikan päälle koko perheen voimin!

Uusin numero