KTM: Casellin kuolemaan johtanutta kaatumista edelsi ilmeisesti törmäys eläimen kanssa

– Tiimi on tutkinut pyörää ja siitä on löytynyt jälkiä, jotka viittaavat törmäyksen jonkun eläimen kanssa. Se ilmeisesti aiheutti kaatumisen, todetaan KTM:n tiedotteessa.

– Kurtin menetys oli valtava urheilulle, tiimillemme ja koko KTM-perheelle. Kurt ajoi koko ammattilaisuransa KTM:llä. Moottoripyöräurheilua pidetään yksilölajina, mutta Kurt teki siitä joukkueurheilua. Hänet tunteneet olivat onnekkaita. Ja ne meistä, jotka saivat työskennellä hänen kanssaan olivat siunattuja, toteaa KTM:n offroad-tiimin toimintaa USA:ssa johtava Antti Kallonen.

Kallosen tavoin KTM:n kilpailutoiminnan johtaja Pit Beirer korostaa Casellin lahjakkuutta ja intohimoa tehdä aina kaikki täysillä kilpailuihin valmistautumista myöten.

– Menetimme KTM-sankarin pahimmissa mahdollisissa olosuhteissa. Olemme järkyttyneitä tämän traagisen uutisen johdosta. Kurt oli paljon enemmän kuin hyvin lahjakas kuljettaja. Hän oli myös poikkeuksellinen joukkuepelaaja. Lajimme on menettänyt mahtavan kuljettajan ja erinomaisen lähettilään, sanoo Beirer.
 

Uusin numero