KTM Adventure Run nyt myös Espanjassa


Oulu Adventure on ottanut ohjelmaansa Suomessa järjestettävien Adventure Run -ajotapahtumien lisäksi myös Espanjassa ajettavan 1300 kilometrin ajotapahtuman adventure-pyörillä.

Oulu Adventuren oppaana toimiva Manolo Barnes on työstänyt seikkailupyörille sopivan reitin kotiseudulleen Espanjan Lorcaan. Nyt reitit on saatu valmiiksi niin, että ensimmäinen KTM Adventure Run Espanja voidaan järjestää.

Matkaan voi osallistua kuka tahansa matka-/maantiemoottoripyöräkokemusta omaava henkilö. Kahden oppaan ansiosta ryhmä voidaan jakaa rauhallisemmin ja reippaammin eteneviin, jolloin jokaiselle löytyy sopivavauhtinen ja oman taitotason mukainen ryhmä.

Ajankohtana on 4.-8.12.2018 eli itsenäisyyspäiväviikko, jolloin keskellä viikkoa on jo yksi vapaapäivä töistä. Kolme kokonaista ja kaksi puolikasta ajopäivää sisältävä Adventure Run ajetaan upeassa vuoristossa sekä kuivissa joenuomissa. Reitin kokonaispituus on 1300 kilometriä. Hinta 1500 euroa.

KTM Adventure Run Espanjan oppaina Manolo Barnes (vas) ja Kari Tiainen.
Ajokalustona on KTM 1090R Adventure -pyörät, joissa on kaskovakuutusta vastaava vakuutusturva 1000 euron omavastuulla. Polttoaineet sisältyvät hintaan, samoin opaspalvelut (Kari Tiainen ja Manolo Barnes), lounaat ajopäivinä sekä neljä hotelliyötä tuplahuoneissa täysihoidolla.

Hintaan ei sisälly
– lennot
– ajovarusteet (jokainen tuo omansa)
– ylimääräiset juomat ja palvelut hotelleissa
– alkoholijuomat
– lentokenttä- ja hotellikuljetukset

Matkan hinnasta veloitetaan 50 prosenttia varattaessa ja toinen osa laskutetaan viikko ennen matkaa. Tapahtuman keskuspaikka Lorca sijaitsee 115 kilometriä Alicanten lentokentältä, jonne on hyvät ja edulliset lentoyhteydet Suomesta. Tulijoiden on mahdollista esim. vuokrata lentokentältä auto yhdessä, jolloin matkakustannus kentältä Lorcaan jää pieneksi.

KTM Adventure Run Espanjan päiväohjelmat:

4.12.2018
Klo 11:00 kokoontuminen Lorcan Puriaksessa, Manolon kotona.
Ajovarusteiden järjestelyt ja ”ohjaajakokous”, matkaan puolenpäivän jälkeen etapille Purias-Mojacar.
Ajo upeiden vuoristomaisemien yli Välimeren rannalle noin 130 km matka, josta 70% sorateitä ja loput asfaltilla.
Hotellina seuraavat 2 yötä Hotel Alegria Spa.

5.12.2018
Herkullisen aamiaisen jälkeen lähtö kierrokselle Cabreran vuoristoon
Päivän reitin pituus on lähes 300 km, joka jakautuu puoliksi soran ja asfaltin kanssa, maisemat ovat todella kohdillaan!!

6.12.2018
Lähtö jo klo 8.00, koska kyseessä on reissun pisin päivä 375 km, josta noin 60% soralla.
Aluksi vuoristoosuutta, jonka jälkeen lähes aitoa Western fiilistä läpi Tabernas-aavikon ja Hollywood Western -kuvauspaikkojen kohti Granadan provinssia ja Sierra Nevadan vuoristoa, jossa odottaa erikoinen majatalo Guadixin kaupungin laidalla.
Cuevas Abuelos Jose on alueelle tyypillisesti rakennettu luolaan, ja taloa on muistuttamassa vain julkisivu.

7.12.2018
”Luolamieselämän” karistus ja suunta Gorafen aavikolle.
Huikeista maisemista laskeudutaan takaisin lähtöpisteeseen ja Lorcan kaupunkiin, missä yöpyminen Jardines de Lorca -hotellissa.
Matkaa päivälle kertyy noin 300km, josta noin 60% soralla.

8.12.2018
Aikaisen aamupalan jälkeen kierros Lorcan ympäristössä ja pitkin hienoja joenuomia, sekä palanen vuoristoa.
Noin 180km (lähes kaikki soralla) jälkeen paluu Puriakseen puoliltapäivin, jossa vielä päättäjäislounas yhdessä ja niin huikean hieno reissu on tehty.

Lisäinfo: safari(at)ouluadventure.fi ja 0500 819552

Uusin numero